El CP Congrés-La Sagrera Es Mou inicia una temporada il·lusionant amb 24 equips

En el seu retorns a la màxima categoria catalana, el sènior de Nacional Catalana debuta aquest dissabte a la pista de l’HC Piera, vigent subcampió i campió de la Copa Generalitat

La temporada 2019-20 ja és aquí i el CP Congrés-La Sagrera Es Mou hi tindrà 24 equips en competició (22 a les lligues de la Federació Catalana de Patinatge i 2 a les del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona), que el passat cap de setmana es van presentar davant de l’afició en el tradicional Trofeu La Diada.

La punta de llança del club és l’equip sènior de Nacional Catalana, que aquest dissabte a les 19.40 hores té un difícil debut a la pista de l’HC Piera, subcampió de la passada edició i recent guanyador de la Copa Generalitat. El CP Congrés està enquadrat al grup B d’aquesta exigent i igualada lliga, en el que, a més del Piera, també hi ha el Sentmenat, l’Olot, el Cerdanyola, el Noia, el SHUM i el Tona.

L’equip dirigit per Dani Setién pràcticament no ha tingut novetats respecte al que la passada temporada va assolir l’ascens, amb Àlex Mañé i David Salellas com a porters, i Marc Aubets, Jordi Arboix, Martí Ferrer, Albert Aubets, Pau Aparicio i Àlex Martínez com a jugadors de pista amb l’aportació puntual de jugadors júniors i juvenils.

La victòria per 2-0 al Trofeu la Diada contra el GEiEG, un dels candidats a lluitar per pujar a l’OK Lliga Plata, la golejada a domicili sobre el Ripollet per 2-7 a l’últim test de la pretemporada i la selecció de dos dels nostres jugadors per participar en un partit amistós amb la selecció catalana absoluta ja indiquen d’entrada les ambicions del Congrés en el seu retorn a la màxima categoria catalana.

Però aquesta temporada el Congrés tindrà dos sèniors més en competició, un a Primera Catalana i l’altre a Tercera Catalana, amb un ampli protagonisme de jugadors júniors i juvenils, així com un sub23.

El de Primera Catalana, dirigit per Víctor Cruz, ja va debutar divendres al vespre amb una gran victòria per 3-5 a la pista del Vendrell, un dels candidats a l’ascens, el de Tercera Catalana debuta aquest dissabte a les 17.00 h a la pista del Barberà i l’OK23 no ho farà fins el proper cap de setmana.

Dos equips Júniors, tres Juvenils, quatre Infantils, quatre Alevins, dos Benjamins, quatre Prebenjamins i un Fem11 completen l’àmplia base del CP Conngrés.

Preparem-nos tots doncs per gaudir!

PARTITS DEL CAP DE SETMANA

Fora
CE Vendrell – 1a Catalana           Divendres 13     21.45h
CP Vilanova C – Benjamí B           Dissabte 14        10.30h
HC Palau A – Aleví A                      Dissabte 14        13.30h
Igualada HC A – Infantil B            Dissabte 14        14.45h
UEH Barberà – 3a Catalana         Dissabte 14        17.00h
CE Noia Freixenet B-Infantil A    Dissabte 14        18.00h
HC Piera – Nacional Catalana     Dissabte 14        19.40h 
CE Vendrell A – Júnior B               Diumenge 15     12.00h
HC Montbui – Júnior A                 Diumenge 15     18.00h

Casa
Juvenil C – PHC Sant Cugat B      Dissabte 14        09.30h
Juvenil A – CE Noia Freixenet A  Dissabte 14        10.45h
Juvenil B – HC Palau B                  Dissabte 14        12.00h
Aleví A – CE Arenys Munt B         Dissabte 14        13.15h

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023