El CP Congrés-La Sagrera Es mou goleja a domicili al Piera (0-5) en un espectacular retorn a la Nacional Catalana

L’equip dirigit per Dani Setién ha estat molt superior al subcampió de la passada temporada, que arribava al partit després de guanyar la Supercopa contra el Sant Just

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha començat d’una manera immillorable el seu camí de retorn a la Nacional Catalana al superar per 0-5 a domicili a l’HC Piera, subcampió la temporada passada i vigent campió de la Supercopa, en el primer partit de la temporada. La golejada sobre un dels favorits converteix al Congrés en el primer líder provisional del grup B i confirma les bones sensacions que l’equip dirigit per Dani Setién havia donat durant la pretemporada.

El partit s’ha posat de cara pel Congrés de bon començament, quan Jordi Arboix ha marcat el 0-1 al minut 5, i només tres després Pau Aparicio ha fet el 0-2 amb el que s’ha arribat al descans perquè el Piera no ha sabut superar la bona defensa de l’equip groc-i-negre.

S’esperava una reacció del Piera a la segona part, però al minut 6 ha arribat el 0-3 de Pau Aparicio que ha començat a fer creure a l’equip en la victòria. I així ha estat perquè Marc Aubets ha fet el 0-4 de penal al minut 8 i un després Martí Ferrer ha marcat el 0-5.

El Piera, subcampió de la passada temporada, recent campió de la Supercopa Nacional Catalana després de batre diumenge passat al Sant Just i que parteix com un dels grans favorits a l’ascens a l’OK Lliga Plata, no ha trobat la manera de superar al Congrés, que encara hauria pogut augmentar la diferència perquè el juvenil Iñaki Cabezas, un dels descobriments de l’equip d’aquesta temporada, i el capità Marc Aubets han disposat de dues faltes directes a favor que ha aturat el porter pierenc.

La propera jornada el Congrés rebrà a casa, dissabte dia 21 a les 17.00h, a l’HP Tona, que aquesta temporada també ha retornat a la Nacional Catalana i a la primera jornada ha superat al SHUM Maçanet per 3-0.

FITXA TÈCNICA

HC Piera, 0: Àlex Ferrer, Èric Vives, Albert Gramunt, Ferran Puig, Marc Muntané, Ferran March, Isaac Bernal, Arnau Dilme, Àlex Martínez i Jaume Arnau
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 5: Àlex Mañé, Marc Aubets (1p), Jordi Arboix (1), Pau Aparicio (2), Martí Ferrer (1), Albert Aubets, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Valiente

Gols: 0-1, Arboix 5’; 0-2, Aparicio 8’ (descans); 0-3, Aparicio 31’; 0-4, Marc Aubets (penal) 33’; 0-5, Ferrer 34’

Àrbitre: Saül Baños. Targeta blava a Eric Vives

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023