El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, a per la Copa de la Lliga de Primera Catalana a Palafrugell

La competició arriba al seu final aquest cap de setmana. Mentre sis equips de la base del CP Congrés-La Sagrera Es Mou són a Madrid participant al Trofeo Villa de Madrid organitzat pel CHP Aluche, el primer equip sènior jugarà aquest diumenge la Copa de la Lliga de Primera Catalana a Palafrugell.

Després de quedar campió del grup B i pujar directament a Nacional Catalana, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou té l’opció de fer el dobles si guanya aquest diumenge 16 de juny la Copa de la Lliga de Primera Catalana que es disputarà al Pavelló de Patinatge de Palafrugell en format de Final a 4.

A les semifinals, l’equip dirigit per Dani Setién s’enfrontarà a les 13.00 h a l’HP Tona, tercer del grup B, que en la fase d’ascens a Nacional Catalana va eliminar al SD Espanyol i com el CP Congrés també tornarà a la màxima categoria catalana un any després de perdre-la.

L’altra semifinal enfrontarà a les 10.45 hores al CP Voltregà, primer del grup A, contra el Barça Lassa, segon del grup B, que va derrotar en la fase d’ascens al CP Roda, quart del grup A.

Els guanyadors de les semifinals jugaran la final a les 19.00 hores, després de la femenina, que a les 17.30 h enfrontarà als vencedors dels partits Alpicat HC-CP Malgrat i HC Palau Plegamans-CH Mataró.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023