Un cap de setmana per gaudir amb els equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Trofeu Barrufets, Campionat de Barcelona amb el Benjamí A a Cerdanyola i partits clau per l’ascens del Primera i el Segona Catalana a Reus i Piera

El de l’11 i 12 de maig és un cap de setmana molt intens per al CP Congrés-La Sagrera Es Mou.

Hem començat el dissabte organitzant amb gran èxit el 16è Trofeu Barrufets, que ha reunit a prop de 120 jugadors i jugadores d’entre 4 i 7 anys de 10 clubs diferents (HC Sant Just, UEH Barberà, HC Sentmenat, CH Santa Perpètua, CP Torrelles, CH Claret, CH Ripollet, UE Horta, CH Caldes i el nostre CP Congrés) jugant partidets de 15 minuts a la nostra Pista Coberta Cristina Clota, dividida en tres per a l’ocasió, i a més fent una aportació solidària d’aliments per l’Associació La Sagrera Es Mou.

Aquest mateix dissabte el Benjamí A del CP Congrés participa en el Campionat de Barcelona al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès, on jugarà dos partits contra el Cerdanyola A (16.35 h) i el Manlleu A (20.55 h) a la recerca del primer lloc del grup D per a intentar estar a les semifinals de diumenge, que si és primer disputaria a les 12.45 h. Si és segon jugaria per les posicions del 5è al 8è a les 10.35 h i si és tercer ja no jugarà diumenge.

També és un cap de setmana important pels dos equips sèniors. El de Segona Catalana juga aquest dissabte a les 19.30 h a la pista del Piera, on una victòria li assegurarà el primer lloc del grup C a manca d’una jornada i la possibilitat de pujar a Primera Catalana, condicionada a que el primer equip també ho faci a Nacional Catalana.

 I aquest segon supòsit es podria donar la propera setmana si l’equip que dirigeix Dani Setién aprofita diumenge a les 20.00 h a la pista del Reus Deportiu la relliscada del Barça, que aquest divendres va perdre per 2-1 a la del Vendrell i el Congrés el superarà i es posarà líder si guanya a domicili a la pista roig-i-negra contra un rival que es juga entrar a les eliminatòries d’ascens. El primer de grup puja directe a Nacional Catalana i del segon al cinquè juguen les eliminatòries d’ascens contra els equips situats en les mateixes posicions a l’altre grup.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023