El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a Bell-lloc i s’assegura la segona plaça al grup B de Primera Catalana

L’equip és segon a dos punts del Barça a tres jornades del final i, malgrat que també té assegurat jugar les eliminatòries d’ascens, encara té opcions de superar els blaugrana i pujar directament

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar diumenge passat per 0-4 a la pista del CP Bell-lloc a la 27a jornada del grup B de Primera Catalana, una victòria que assegura als homes de Dani Setién la segona posició i un bon creuament en cas de que hagi de jugar les eliminatòries d’ascens a Nacional Catalana, ja que s’enfrontaria al cinquè del grup A.

A tres jornades del final de la lliga regular, el Congrés és segon amb 62 punts, a dos del Barça Lassa, que ocupa la primera plaça d’ascens directe a Nacional Catalana. Del segon al cinquè classificat es creuaran amb els que ocupin les mateixes posicions del grup A, per jugar-se les altres dues places d’ascens en dues eliminatòries d’anada i tornada.

Pel que fa al partit, un gol matiner de Jordi Arboix als dos minuts de partit va obrir el camí de la victòria i un altre de Marc Escribà als 14 i un penal convertit per Marc Aubets a dos minuts del descans la van consolidar (0-3).

El proper partit del Congrés serà dissabte 4 de maig a les 17.00 hores contra l’Igualada HC, diumenge 12 de maig visitarà al Reus Deportiu i diumenge 19 tancarà a casa contra el Vendrell.

FITXA TÈCNICA

PP Bell-lloc, 0 (0 i 0): Carlos Estrada, Jordi Cunillera, Gerard Sanfeliu, Marc Ibáñez, Marc Barrera, Joel Pifarré, Enric Arnau, Arnau Benavides, Aleix Arnau i Roger Moreno.

CP Congrés, 4 (3 i 1): Àlex Mañé, Martí Ferrer, Albert Aubets, Jordi Arboix, Marc Aubets, Pau Aparicio, Marc Escribà, Àlex Martínez i Jordi Escribà

Gols: 0-1, Jordi Arboix, 2’; Marc Escribà, 14’; 0-3, Marc Aubets (p), 24’ (descans); 0-4, Albert Aubets, 43’

Àrbitre: Alberto López Expósito.

EL SEGONA CATALANA SEGUEIX LÍDER

L’equip sènior de 2a Catalana que dirigeix Víctor Cruz també va guanyar per 2-9 al Barcino en un partit mol còmode i segueix líder del grup C en posició d’ascens directe. A manca de tres jornades, el Congrés, que a la propera descansarà, suma 55 punts i és primer per davant del Cornellà, que en té 49 amb un partit menys, el Sant Just A, que en té 49 amb els mateixos que el nostre equip, i el Masquefa, que en suma 47 també amb un partit menys. El possible ascens directe de Congrés a 1a Catalana, en qualsevol cas, estaria condicionat al del primer equip a Nacional Catalana.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023