El CP Congrés-La Sagrera Es Mou torna a ser líder provisional després de guanyar a domicili a l’Andorra (2-7)

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou segueix fort i aquest divendres al vespre ho va demostrar al guanyar a domicili per 2-7 a l’Andorra HC, un dels equips més incòmodes de la categoria, per a posar-se provisionalment líder del grup B de Primera Catalana a l’espera del resultat del partit que diumenge a les 20.00 h el Barça Lassa C jugarà a la pista de Lleida Llista.

El Congrès, que va sumar la seva sisena jornada consecutiva sense perdre des de que va caure injustament a casa contra el Barça, va obtenir una contundent i meritòria victòria contra un rival molt físic que va jugar al límit del reglament i en alguns moments traspassant-lo, però no va aconseguir el seu objectiu.

Amb la seva habitual bona defensa -la millor de la categoria-, el Congrés va marxar al descans sense encaixar cap gol i dominant el marcador per 0-1 gràcies a l’encert de Jordi Arboix al minut 11.

A la segona part, el partit es va escalfar amb una doble targeta blava que al minut 3 van veure el local Nil Castellví i Pau Aparicio i al 9 l’Andorra va cometre la seva desena falta, que va ser aprofitada per Jordi Arboix per marcar el 0-2. Jugant amb intel·ligència, Albert Aubets i Pau Aparicio van obrir forat en el marcador amb dos gols pràcticament seguits i Martí Ferrer va fer el 0-5 a 7 minuts del final i Jordi Arboix podia haver fet el 0-6 a 5’07” quan va disposar d’una directa a favor per la quinzena falta de l’Andorra.

Malgrat que el partit semblava totalment sentenciat, en un minut l’Andorra va fer dos gols, el primer de penal i el segon de falta directa per la desena del Congrés i es va posar 2-5 a tres minuts del final. Els locals es van bolcar a la desesperada, però a l’últim minut van encaixar dos gols per part de Martí Ferrer i Albert Aubets que van deixar el marcador final en un clar 2-7.

Fitxa tècnica

Andorra HC, 2 (0 i 2): Jordi Gallart, Nil Castellví (1), Gerard Caminal, Alexandre García, Oriol Cortés, Alexandre Soldevila, Oriol Estrany (1p), Joel Tomé, Joan Lucas i Martí Tarrés

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 7 (1 i 6): Àlex Mañé, Albert Aubets(2), Martí (2), Jordi Arboix (2), Marc Aubets, Pau Aparicio (1), Marc Escribà, Àlex Martínez i David Salelles

Gols: 0-1, Jordi Arboix, 11’ (descans); 0-2, Jordi Arboix, 34’; 0-3, Albert Aubets, 37’; 0-4, Pau Aparicio, 37’; 0-5, Martí Ferrer, 43’; 1-5, Oriol Estrany (p), 47’; 2-5, Nil Castellví, 47’; 2-6, Martí Ferrer, 49’; 2-7, Albert Aubets, 49’

Àrbitre: Jesús Botello. Targetes blaves a Nil Castellví i Pau Aparicio.

Faltes d’equip: 19 l’Andorra i 10 el Congrés


EL SEGONA CATALANA TAMBÉ GUANYA I POT SER LIDER DISSABTE

Com el sènior de Primera Catalana, el de Segona Catalana també va guanyar aquest divendres a fora, en el seu cas a la pista de l’Olesa per 3-8, resultat que també el manté líder provisional per davant del Masquefa, que va empatar i està a dos punts amb un partit pendent.
Dissabte hi haurà un partit trancesdental a la pista del Congrés que en cas de victòria sobre el Masquefa seria lider i podria estar a punt de pujar de categoria.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023