El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya amb patiment al Sant Cugat i manté el pols amb el Barça

Una victòria el proper divendres a la pista de l’Andorra li pot assegurar jugar la fase d’ascens a Nacional Catalana

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha obtingut aquest diumenge una patida victòria per 4-3 sobre el PHC Sant Cugat en partit de la 24a jornada del grup B de Primera Catalana i segueix segon, empatat a 55 punts amb el FC Barcelona, en posició de jugar les eliminatòries d’ascens a Nacional Catalana, que podria segellar si la propera jornada guanya a la pista de l’Andorra, sisè classificat a 16 punts de l’equip dirigit per Dani Setién.

Malgrat no fer un bon partit, el Congrés ha dominat sempre al Sant Cugat i només ha patit en el darrer minut, quan l’equip vallesà ha marcat el 4-3 en una falta directa transformada per Àlex de los Santos i han aparegut els nervis.

Fins a aquell moment el Congrés havia tingut el partit controlat. De fet, al minut 10 ja guanyava per 2-0 i havia marxa al descans amb un clar 4-1 a favor gràcies a dos gols de Jordi Arboix i dos més dels germans Marc i Albert Aubets. Però a la segona part Pablo Soler ha tornat a posar al Sant Cugat dins del partit al marcar el 4-2 a manca del 10 minuts, mentre el Congrés ha fallat una directa i ha desaprofitat una superioritat per una blava al mateix jugador i al final ha acabat patint.

El partit de la 25a jornada a la pista de l’Andorra es jugarà divendres a les 21.45 h, mentre el Barça, el gran rival per la primera posició del grup, l’única que dona l’ascens directe, jugarà diumenge a les 18.15 h a la del Lleida Llista Blava.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (4 i 0): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Jordi Arboix (2), Pau Aparicio, Albert Aubets (1), Martí Ferrer, Marc Escribà, Joan Castro i David Salelles

PHC Sant Cugat, 3 (1 i 2): Guillem Rué, Adrià Pinto, Miquel Soler, Àlex de los Santos (1), Joan Farnés (1), Gerard Peris, Roger Portus, Pablo Soler (1), Carlos Pinto i Antonio Tribaldos

Goles: 1-0, Jordi Arboix, 6’; 2-0, Albert Aubets, 10’; 2-1, Joan Farnés, 15’; 3-1, Marc Aubets, 22’; 4-1, Jordi Arboix, 23’ (descans) 4-2, Pablo Soler, 40’; 4-3, Àlex de los Santos, 49’

Àrbitre: Marc Soler. Targetes blaves a Martí Ferrer i Pablo Soler.

Faltes d’equip: 10 el Congrés i 14 el Sant Cugat

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023