Un empat a casa contra el SD Espanyol (1-1) deixa al CP Congrés-La Sagrera Es Mou com estava, segon igualat a punts amb el Barça C

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el SD Espanyol han empatat aquest diumenge (1-1) el seu partit de la 22a jornada del grup B de Primera Catalana que s’ha jugat a la Pista Coberta Cristina Clota. Després d’aquest empat contra un dels grans aspirants a pujar a Nacional Catalana, el Congrés segueix segon igualat a 49 punts amb el Barça C, que sorprenentment també ha empatat a casa contra el Montbui (3-3).

En un partit molt igualat, l’equip dirigit per Dani Setién ha fet una molt bona defensa, però li ha faltat acabar millor els atacs per a guanyar el duel, en el que Pablo Ricart ha avançat al SD Espanyol en el minut 17 i Marc Aubets ha empatat a quatre del descans. A la segona part, les defenses s’han imposat als atacs i no hi ha hagut gols.

Per segona jornada consecutiva, el Congrés no ha aprofitat l’ensopegada del Barça per tornar a posar-se líder i haurà d’esperar a la propera, en la que visitarà precisament la pista del Montbui, divendres dia 15 a les 21.45 hores, mentre l’equip blaugrana jugarà dissabte a les 12.00 h a la del Sant Cugat.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou 1 (1 i 0): Àlex Mañé, Martí Ferrer, Albert Aubets, Jordi Arbaoix, Marc Aubets (1), Pau Aparicio, Marc Escribà, Àlex Martínez i David Salelles

SD Espanyol, 1 (1 i 0): Héctor Alava, Jorge Rivero, Gerard Pujades, Oriol Valera, Eloy Gaspar, Adrià Antequera, Bernat Tobias, Pablo Ricart (1), José López i Quique Iranzo

Goles: 0-1, Pablo Ricart, 17’; 1-1, Marc Aubets, 21’ (descans). Segona part sense gols

Àrbitre: Aleix Gorina. Faltes d’equip: 5 el Congrés i 8 el SD Espanyol

EL SEGONA CATALANA SEGUEIX LÍDER

El segon equip sènior del club va guanyar dissabte al vespre per 2-1 a casa al Sant Just en un partit molt igualat, resultat que va servir al conjunt que dirigeix Víctor Cruz per mantenir el liderat del grup C amb un punt d’avantatge sobre el Masquefa, encara que amb dos partits més que el seu rival.