Un empat a casa contra el SD Espanyol (1-1) deixa al CP Congrés-La Sagrera Es Mou com estava, segon igualat a punts amb el Barça C

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el SD Espanyol han empatat aquest diumenge (1-1) el seu partit de la 22a jornada del grup B de Primera Catalana que s’ha jugat a la Pista Coberta Cristina Clota. Després d’aquest empat contra un dels grans aspirants a pujar a Nacional Catalana, el Congrés segueix segon igualat a 49 punts amb el Barça C, que sorprenentment també ha empatat a casa contra el Montbui (3-3).

En un partit molt igualat, l’equip dirigit per Dani Setién ha fet una molt bona defensa, però li ha faltat acabar millor els atacs per a guanyar el duel, en el que Pablo Ricart ha avançat al SD Espanyol en el minut 17 i Marc Aubets ha empatat a quatre del descans. A la segona part, les defenses s’han imposat als atacs i no hi ha hagut gols.

Per segona jornada consecutiva, el Congrés no ha aprofitat l’ensopegada del Barça per tornar a posar-se líder i haurà d’esperar a la propera, en la que visitarà precisament la pista del Montbui, divendres dia 15 a les 21.45 hores, mentre l’equip blaugrana jugarà dissabte a les 12.00 h a la del Sant Cugat.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou 1 (1 i 0): Àlex Mañé, Martí Ferrer, Albert Aubets, Jordi Arbaoix, Marc Aubets (1), Pau Aparicio, Marc Escribà, Àlex Martínez i David Salelles

SD Espanyol, 1 (1 i 0): Héctor Alava, Jorge Rivero, Gerard Pujades, Oriol Valera, Eloy Gaspar, Adrià Antequera, Bernat Tobias, Pablo Ricart (1), José López i Quique Iranzo

Goles: 0-1, Pablo Ricart, 17’; 1-1, Marc Aubets, 21’ (descans). Segona part sense gols

Àrbitre: Aleix Gorina. Faltes d’equip: 5 el Congrés i 8 el SD Espanyol

EL SEGONA CATALANA SEGUEIX LÍDER

El segon equip sènior del club va guanyar dissabte al vespre per 2-1 a casa al Sant Just en un partit molt igualat, resultat que va servir al conjunt que dirigeix Víctor Cruz per mantenir el liderat del grup C amb un punt d’avantatge sobre el Masquefa, encara que amb dos partits més que el seu rival.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023