El CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata amb el cuer i perd l’oportunitat de posar-se líder

En un mal partit, l’equip de Dani Setién només ha pogut empatar a la pista del Martinenc, últim classificat, i segueix segon igualat a punts amb el Barça C

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha desaprofitat l’ocasió de recuperar el liderat del grup B de Primera Catalana després d’empatar (1-1) aquest diumenge a la pista del cuer FC Martinenc el partit de la 21a jornada que ha enfrontat els dos equips barcelonins. L’empat de l’equip dirigit per Dani Setién el deixa en la mateixa segona posició que ocupava, igualat a 48 punts amb el Barça C, que també ha empatat l’altre derbi barceloní a la pista del SD Espanyol (2-2).

En un mal partit, el Congrés només ha pogut arrencar un empat a la pista del cuer i ha perdut dos punts d’or que li haurien servit per recuperar el liderat en cas d’haver guanyat perquè unes hores després del partit el Barça tampoc ha pogut superar al SD Espanyol un partit que els blaugrana anaven perdent i han empatat a tres minuts del final.

La primera part ha acabat amb victòria parcial del Martinenc (1-0), que s’ha avançat en el marcador a dos minuts del descans amb un gol de Francesc Daura després que Jordi Arboix hagués errat una falta directa per targeta blava a Dani Garcia al minut 15 de partit i el Martinenc hagués aguantat la inferioritat sense encaixar cap gol.

El Martinenc hauria pogut marcar el 2-0 al minut 10 de la represa en una falta directa que ha llançat Marc Pere Bea, però Àlex Mañé l’ha aturada. I el gol de l’empat del Congrés no ha arribat fins a 9 minuts del final gràcies a un penal que ha transformat Marc Aubets.

La propera jornada el Congrés rebrà a la Pista Coberta Cristina Clota al SD Espanyol, amb el que va empatar a la primera volta (2-2) i que ara és sisè a 10 punts, fora de les places de playoff d’ascens.

FITXA TÈCNICA

FC Martinenc, 1 (1 i 0): Xavier Escolà, Dani Garcia, Iu Serrano, Marc Pere Bea, Francesc Daura (1), Nil Romans, Miquel Sánchez, Carlos Bricio, Eric Nolla i Albert Fàbregas

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (0 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets (1p), Marc Escribà, Jordi Arboix, Albert Aubets, Martí Ferrer, Pau Aparicio, Nil Ferrer i David Salelles

Gols: 1-0, Francesc Daura, 23’ (descans); 1-1, Marc Aubets (p), 41’

Àrbitre: Oscar Casanovas. Targeta blava a Dani Garcia. 8 faltes el Congrés i 8 el Martinenc

EL SEGONA CATALANA, NOU LÍDER

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, va guanyar dissabte per 2-5 a la pista del Montbui, victòria amb la que es va posar líder amb un punt d’avantatge sobre el Cornellà i el Masquefa, encara que aquest últim equip ha jugat dos partits menys.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023