El CP Congrés-La Sagrera Es Mou es retroba amb la victòria contra el CP Monjos i segueix colíder amb el Barça

Una setmana després d’acabar la seva llarga ratxa d’imbatibilitat amb una derrota a casa contra el Barça C (1-2), el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou s’ha retrobat amb la victòria al grup B de Primera Catalana després de guanyar per 3-1 al CP Monjos, de nou a la Pista Coberta Cristina Clota.

No ha estat fàcil derrotar al Monjos, un equip rocós en defensa que ha deixat molts pocs espais i ha venut cara la seva derrota. Malgrat no fer el seu millor partit en atac, el primer forat l’ha trobat Albert Aubets, que al minut 11 ha marcat l’1-0, i Pau Aparicio ha encarrilat la victòria a 14 segons del descans amb el 2-0.

Al minut 8 de la represa ha arribat el 3-0, obra d’Albert Aubets, que ha encarrilat la victòria del Congrés tot i que el 3-1 de Pol Freixedes encara amb 12 per jugar li ha donat una mica d’emoció al partit, que Jordi Arboix i Albert Aubets podien haver sentenciat en els últims instants a l’errar dues faltes directes, una per acumulació de 10 faltes del Monjos i l’altra per una blava a Soto.

Amb la victòria, l’equip dirigit per Dani Setién es manté segon a la classificació amb els mateixos punts que el Barça, que també ha guanyat al Martinenc, i amb vuit d’avantatge sobre el Reus Deportiu, tercer, i deu sobre el SD Espanyol, quart.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera es Mou, 3 (2 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets, Marc Escribà, Jordi Arboix, Albert Aubets (2), Martí Ferrer, Àlex Martínez, Pau Aparicio (1) i David Salelles (ps)

CP Monios, 1 (0 i 1): Roger Nogué, Jordi Belles, Ot Romagosa, David Sancho, Pol Freixedes (1), Francisco José Soto,  Antonio Javier Torreño, Andrew Ashurst, Gerard Rojo i PauRomagosa (ps)

Gols: 1-0, Albert Aubets, 11’; 2-0, Pau Aparicio, 25’ (descanso); 3-0, Albert Aubets, 33’; 3-1, Pol Freixedes, 37’

Àrbitre: David Algarra. Targeta blava a Francisco José Soto. 8 faltes el Congrés i 14 el Monjos


El segon equip sènior del club també ha guanyat el seu partit amb solvència, en aquest cas per 8-0 contra el Martinenc al Grup C de Segona Catalana, després d’haver guanyat dimecres al Cornellà per 4-2 en el partit que s’havia hagut d’ajornar per lesió de l’àrbitre. Després d’aquesta doble victòria, l’equip dirigit per Víctor Cruz és tercer a dos punts del líder, l’HC Sant Just.

Aquests han estat la resta de resultats del equips del CP Congrés aquesta setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023