El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya amb solvència a Vila-seca (0-4)i es consolida com a líder del grup B de Primera Catalana

L’equip dirigit per Dani Setién suma la seva cinquena victòria consecutiva i la dotzena jornada seguida sense perdre

Amb una còmoda victòria per 0-4 sobre el CH Vila-seca, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha consolidat aquest divendres el seu liderat al grup B de Primera Catalana en el partit que obria la segona volta de la competició.

Tot i tenir la baixa de Marc Aubets, que complia un partit de sanció per acumulació de targetes blaves, el Congrés ha estat superior al seu rival i ha jugat un partit molt solvent, especialment en defensa.

Contra un rival amb el que a la primera volta havia patit i al que havia guanyat per la mínima, l’equip dirigit per Dani Setién ha tornat a fer un bon partit i a la mitja part ja dominava per 0-2 amb gols de Jordi Arboix i Albert Aubets.

A la segona part s’ha mantingut la línia i el júnior Àlex Martinez ha fet el 0-3 al minut 39 que ha encarrilat la victòria, que un minut després ha consolidat Àlex Mañé a l’aturar un penal a Aleix Català. A 6’34” del final Marc Escribà ha desaprofitat una directa a favor per la desena falta del Vila-seca, però Pau Aparicio ha marcat el definitiu 0-4 a 4’53” per acabar que ha sentenciat el partit.

A l’espera de que juguin els seus rivals, el Congrés, que porta cinc victòries consecutives i dotze jornades sense perdre, suma ara 38 punts i en té sis d’avantatge sobre el FC Barcelona i vuit sobre el SD Espanyol. El proper partit serà el 27 de gener a casa contra el Sitges, un dels galls de la categoria al que a la primera volta va guanyar per la mínima.

Fitxa tècnica

CH Vila-seca: Enric Soriano, Pau García, Òscar Bonillo, Miquel Mata, Jordi Morales, Aleix Català, Òscar Ortega, Antonio Ruano, Marcel Castellnou i Gerard Montes

CP Congrés-La Sagrera Es Mou: Àlex Mañé, Jordi Arboix (1), Martí Ferrer, Albert Aubets (1), Pau Aparicio (1), Marc Escribà, Àlex Martínez (1), Quim Castellví i David Salelles

Gols: 0-1 Jordi Arboix 13’; 0-2 Albert Aubets 17’ (descans); 0-3 Àlex Martínez 39’; 0-4 Pau Aparicio 46’

Àrbitre: Josep Pitarch.

Faltes d’equip: 10 el Vila-seca i 4 el Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023