La protesta d’un grup d’àrbitres provoca la suspensió de nou partits dels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou aquest cap de setmana

Dels partits que s’han quedat sense dessignació arbitral només es pot jugar el duel de Preferent entre l’Aleví A i el B

L’aturada que un grup d’àrbitres de la Federació Catalana de Patinatge ha decidit fer aquest cap de setmana en protesta perquè l’Assemblea de Clubs celebrada el mes passat va decidir no aprovar l’augment de tarifes que proposaven ha alterat la jornada i ha provocat la suspensió d’alguns dels partits previstos.

Malgrat que alguns dels deu partits en els que els equips del CP Congrés no tenien àrbitre assignat es va intentar jugar, al final només ha estat possible en un cas, el que ha enfrontat aquest dissabte per la tarda a l’Aleví A i l’Aleví B del grup de Preferent d’aquesta categoria. Els altres nou més el del Juvenil A, en aquest cas per problemes de pista de l’Arenys de Munt, s’han hagut de suspendre aquest cap de setmana.

Dels partits suspesos a casa, els equips afectats han estat l’Iniciació A, que havia de jugar a casa contra l’Olesa; el Prebenjamí B, que s’havia d’enfrontar al Castellar B; el Prebenjamí A, que tenia com a rival al Vilanova A; el Benjamí D, que jugava contra el Martinenc A; i l’Infantil C, que ho feia contra el Girona B. I a fora, els partits suspesos han estat els dels Benjamins A, B i C, que havien de jugar respectivament a Caldes, Castellar i Sitges; i l’Aleví C, que ho havia de fer a Tona.

Tots els partits suspesos s’hauran de jugar abans del 10 de febrer.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023