El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya al Reus Deportiu (7-4) i acabarà l’any com a líder de 1a Catalana

En un partit molt seriós, l’equip dirigit per Dani Setién s’imposa al jove filial del club roig-i-negre i consolida el seu liderat amb tres punts d’avantatge sobre el Barça Lassa

Amb una clara i contundent victòria sobre el Reus Deportiu (7-4), un rival directe que venia bufant-li el clatell, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha consolidat el seu liderat del grup B de Primera Catalana, que segueix mantenint en solitari amb tres punts d’avantatge sobre el Barça Lassa, l’únic dels seus quatre perseguidors que ha aconseguit guanyar, ja que el SD Espanyol ha empatat a casa contra el Bell-lloc (2-2) i el Sitges a la pista del Monjos (3-3).

Un bon Reus Deportiu, filial de l’equip de l’OK Lliga i ple de joves talents juvenils i júniors, no ha pogut fer res davant del gran partit que han jugat els homes de Dani Setién, que al minut 6 ha obert la llauna amb dos gols consecutius de Pau Aparicio i Martí Ferrer i al 14 ha marcat el tercer per part de Marc Escribà.

Malgrat que Àlex Mañé li ha aturat un penal a Jordi Cervelló al minut 9, el Reus, com era d’esperar, ha reaccionat i s’ha posat només a un gol (3-2), però Jordi Arboix, a només tres segons del descans, ha fet el 4-2 amb el que els dos equips han marxat al vestidor.

A la segona part el Congrés ha sortit amb força i aviat han arribat els gols de Pau Aparicio i el juvenil Àlex Martínez que li han donat quatre gols d’avantatge encara amb 17 minuts per jugar (6-2). I l’equip ha sabut jugar amb seny i no ha hagut de patir per acabar guanyant per 7-4.

Amb aquesta important victòria, el CP Congrés acabarà l’any com a líder i en posició d’ascens a Nacional Catalana, ja que la competició no es reprendrà fins el 13 de gener de 2019.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés, 7 (4 i 3): Àlex Mañé, Marc Aubets, Marc Escribà (1), Jordi Arboix (1), Albert Aubets, Martí Ferrer (2), Pau Aparicio (2), Àlex Martínez (1) i Arnau Ventura

Reus Deportiu, 4 (2 i 2): Luka Hernández, Ferran Giménez (1), Alexis García (1), Ferran Alemany, Pau Pellicer, August Villamayor, Jordi Cervelló, Pablo del Río (2), Pere Capdevila i Aleix Badia

Gols: 1-0, Aparicio, 6’; 2-0, Ferrer, 6’; 3-0, Escribà, 14’; 3-1, Giménez, 16’; 3-2, Del Río, 23’; 4-2, Arboix, 25’ (descans); 5-2, Aparicio, 23’; 6-2, Martínez, 33’; 6-3, García, 34’; 7-3, Ferrer, 42’; 7-4, Del Río, 44’

Àrbitre: Carles Llorens. Targetes blaves a Albert Aubets i Jordi Cervelló (2). 
Faltes d’equip: 12 el Congrés i 14 el Reus

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023