El Primera Catalana rep aquest diumenge al Reus Deportiu (13.15 h) i gran dissabte de la nostra base

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou vol sumar la desena jornada consecutiva sense perdre contra l’equip roig-i-negre per a seguir líder del grup B

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest diumenge a les 13.15 hores al filial del Reus Deportiu a la Pista Coberta Cristina Clota amb l’objectiu de sumar el desè partit consecutiu sense perdre per a mantenir el liderat del grup B de Primera Catalana que va obtenir a l’anterior jornada.

Després de 13 jornades, l’equip dirigit per Dani Setién és líder amb 29 punts, tres més que un grup de quatre equips que el persegueixen a la classificació: SD Espanyol, CP Sitges, Barça Lassa i el propi Reus Deportiu. El liderat, per tant, està en joc i l’equip necessita el suport de tots.

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, ha guanyat aquest dissabte a l’HC Piera per 10-5 i segueix segon del grup C.

GRAN DISSABTE PELS NOSTRES EQUIPS DE BASE

Els sis equips que aquest dissabte han jugat les eliminatòries de Preferent s’han classificat i també el que lluitava per entrar a la Copa Catalana. Només el Júnior B, que va jugar divendres, no ho va aconseguir. Si comptem l’Iniciació A, que ja s’havia classificat directament, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou tindrà per primera vegada un equip a Preferent en cada una de les categories.

Eliminatòries de Preferent
CH Mataró-Júnior B 8-1 (6-0)
Benjamí A-Sant Just A 8-1 (8-1)
Juvenil A-CP Vilanova 7-5 (4-2)
Aleví A-Cerdanyola B 7-3 (3-2)
Prebenjamí A-Sant Ramon A 3-0 (3-0)
Infantil A-Cambrils 6-1 (8-3)
Júnior A-Martinenc 5-1 (1-2)

Eliminatòria de Copa Catalana
Infantil C-Mollet 10-0 (1r classificat)

1a jornada 2a fase
Minifem-Bigues i Riells 0-3

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023