Obres a la Pista Coberta Cristina Clota per canviar el terratzo deteriorat i posar taulons a les tanques

Amb material cedit per les empreses BigMat Dorotea i Medimader, un grup de pares ha estat treballant aquest dijous aprofitant el pont i que aquest proper cap setmana no ha ha cap partit a casa

Aprofitant el pont i que aquest cap de setmana no hi havia cap equip que jugués a casa hem decidit fer obres de millora a la nostra Pista Coberta Cristina Clota, canviant les rajoles de terratzo deteriorades i reforçant amb taulons de fusta les tanques dels dos fons.

Amb el material que desinteressadament ens han cedit les empreses BigMat Dorotea i Medimader, una brigada de pares ha estat treballant tot aquest dijous des de bon matí i ho seguirà fent aquest divendres perquè la pista quedi com a nova.

Aquest dijous hem canviat prop de 200 rajoles i hem col·locat els taulons de fusta de les tanques i divendres ho acabarem de netejar tot i haurem de pintar les línies de la pista. Com a prova de tot el que hem fet, aquí teniu les fotos.Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a les dues empreses que ens han cedit el material i a tots els pares que han vingut a donar un cop de ma.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023