El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya al Bell-lloc per 5-2 i ja és co-líder de Primera Catalana empatat amb el SD Espanyol i el Reus Deportiu

Bona jornada de la nostra base en l’anada de les eliminatòries per jugar als grups de Preferent a la segona

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest diumenge una nova victòria al grup B de Primera Catalana després de superar per 5-2 al CP Bell·lloc. Amb aquest triomf l’equip groc-i-negre ha encadenat el seu vuitè partit sense perdre i és segon a la classificació empatat a 26 punts amb el SD Espanyol i el Reus Deportiu, que aquesta jornada han perdut respectivament a casa contra l’Andorra (5-6) i en la seva visita a Santa Perpètua (5-4).

Cal recordar que en aquesta categoria puja directament a Nacional Catalana el primer classificat dels grups A i B, i del segon al quart de cada grup es jugaran les altres dues places en una fase d’ascens.

El partit contra el Bell-lloc no ha estat fàcil, com tots els de la categoria, però el Congrés l’ha  guanyat amb ofici i lluita malgrat tenir algunes fases de poc control. Això sí, amb moltes ocasions per haver obtingut una diferència més àmplia.

De fet, el Congrés sempre ha anat per davant en el marcador des de que Marc Aubets l’ha inaugurat al minut 9 perquè, malgrat que el Bell-lloc ha empatat a 5’49” del descans, un minut després Jordi Arboix ha fet el 2-1 i ha marcat el 3-1 a dos minuts per acabar la primera part.

A la segona, el Congrés ha tingut ocasions per marcar el 4-1, però qui ho ha fet ha estat el Bell-lloc, que ha assolit el 3-2 amb 13’24” encara per jugar. Albert Aubets ha posat les coses al seu lloc al fer el 4-2 a 8’39” del final i, un minut després que Àlex Mañé aturés una directa en el 47, Albert Aubets ha sentenciat amb el 5-2.

A la propera jornada el CP Congrés visitarà dimecres dia 5 la pista de l’Igualada, que a les primeres jornades va arribar a anar líder i ara és vuitè a set punts.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 5 (3 i 2): Àlex Mañé, Martí Ferrer, Albert Aubets (2), Jordi Arboix (2), Marc Aubets (1), Pau Aparicio, Marc Escribà, Guille Dato i David Salelles

CP Bell-lloc, 2 (1 i 1): Roger Moreno, Jordi Cunillera (1), Gerard Sanfeliu (1), Marc Ibáñez, Marc Barrera, Joel Pifarré, Enric Arnau, Arnau Benavides, Aleix Arnau i Guillermo Macías

Gols: 1-0, Marc Aubets, 9’; 1-1, Cunillera, 20’; 2-1, Arboix, 21’; 3-1, Arboix, 23’ (descans); 3-2, Sanfeliu, 37’; 4-2, Albert Aubets, 42’; 5-2, Albert Aubets, 48’

Àrbitre: Raül Burgos. Targetes blaves a Pau Aparicio i Roger Moreno

Incidències: Abans de començar el partit s’ha fet un minut de silenci en memòria del pare del nostre delegat Jaume Ferrer i avi del nostre jugador Martí Ferrer, que va morir divendres passat

EL SEGONA CATALANA TAMBÉ GUANYA

L’altre equip sènior de Segona Catalana, per la seva banda, també va guanyar dissabte per 2-1 al Barcino en un partit molt igualat i és segon del grup C a dos punts del líder Masquefa, que ha jugat un partit menys.

ELS VETERANS A SUPEREN ALS B

Divendres passat també vam tenir un duel fraternal entre els dos equips que juguen al grup A de la Lliga Catalana de Veterans, en el que l’equip A es va imposar per 1-0 al B i ara és sisè amb 9 punts, tres més que el B, que és vuitè.

BONA JORNADA PER LA NOSTRA BASE A LES ELIMINATÒRIES DE PREFERENT

I pel que fa a la base, molt bona jornada per als nostres equips, molts dels quals han encarrilat la presència als grups de Preferent de la segona fase després del partit d’anada de les eliminatòries, en les que la tornada es jugarà el cap de setmana del 16 de desembre. Aquests són els resultats:

Júniors: Martinenc A-Congrés A 2-1; Congrés B-Mataró 0-6
Juvenils: Congrés B-Lloret 1-10; Vilanova-Congrés A 2-4
Infantils: Cambrils-Congrés A 3-8
Alevins: Cerdanyola-Congrés A 2-3; Congrés B-CPI A 6-5
Benjamí: Sant Just A-Congrés A 1-8
Prebenjamins: Sant Ramon A-Congrés A 0-3

L’Iniciació A, ja classificat com a primer de grup per a Preferent, ha guanyat al Palau de Plegamans D per 0-3, mentre que en el primer partit de les eliminatòries de Copa hi ha hagut aquests resultats:

Alevins: Congrés C-Noia B 7-2
Infantils: Congrés C-Taradell B 5-1; Congrés B-Tona 1-4

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023