La 7a Patinada Popular de la Sagrera, un altre èxit organitzatiu del Club Patí Congrés

Els patins han envait els carrers del barri i a l’arribada a l’Escola Pegaso s’ha llegit el manifest contra la violència envers les dones abans del partit entre el Júnior A i el SD Espanyol

Aquest diumenge el Club Patí Congrés ha organitzat la 7a Patinada Popular de la Sagrera, que ha tingut una notable participació malgrat la coincidència amb una jornada competitiva per a la majoria d’equips d’hoquei patins del club, que han lluit un llaç lila per la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere.

Amenitzats pel grup de tabals ‘A toc de Pegàs’ de l’Escola Pegaso, els participants a la Patinada han sortit des de la plaça Masadas i després d’un recorregut pels principals carrers del barri han acabat el seu trajecte a les instal·lacions del nostre club.

A l’arribada, abans de l’inici del partit entre el nostre Júnior A i el SD Espanyol, una jugadora d’hoquei patins, Ariadna, i una integrant de la secció de patinatge artístic del Club Patí Congrés, Queralt, han llegit acompanyats per la presidenta Cristina Clota el manifest del món de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Durant les properes hores penjarem a la web del club un resum fotogràfic de la jornada.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023