Empat agredolç del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a Lleida (1-1)

L’equip groc-i-negre segueix tercer del grup B de Primera Catalana, ara a tres punts del SD Espanyol i el Reus Deportiu, que comparteixen el primer lloc

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou va sumar dissabte al vespre el seu setè partit consecutiu sense perdre a l’arrencar un empat (1-1) al Pavelló Onze de Setembre contra el Lleida Llista a l’11a Jornada del grup B de Primera Catalana. Tot i ser un resultat positiu, amb l’empat el Congrés va desaprofitar l’oportunitat de dormir provisionalment líder, ja que el Reus Deportiu i el SD Espanyol, els dos equips que el precedien en la classificació, jugaven diumenge.

Un Lleida Llista molt ben tancat al darrere va crear moltes dificultats al Congrés en un intens partit en el que al descans encara no s’havia mogut el marcador. Una targeta blava que el local Oriol Villar va veure al minut 3 de la segona part va donar l’oportunitat a que Jordi Arboix marqués el 0-1, però cinc després el Lleida va empatar d’un rigorós penal convertit per Oriol Montes.

El Congrés va tenir ocasions per fer l’1-2, però també el Lleida, especialment quan a 10 minuts del final Marc Aubets va veure una altra targeta blava que va significar una directa en contra que Àlex Mañé va aturar. Cap dels dos equips va aconseguir marcar i el partit va acabar amb un empat que, després dels resultats d’aquest diumenge (victòria del SD Espanyol a Sant Cugat per 2-7 i empat del Reus Deportiu a casa contra el Sitges, 4-4), deixa al Congrés en la mateixa tercera posició a tres punts dels blanc-i-blaus i el roig-i-negres, que comparteixen la primera.

DERROTA DEL SEGONA CATALANA

El Segona Catalana, per la seva banda, va perdre per 6-4 a Masquefa un partit que se li va descontrolar durant cinc minuts i va cedir el liderat al seu rival, que ara és primer amb dos punts d’avantatge i un partit menys jugat, mentre el Congrés, amb 19 punts, ha baixat a la tercera plaça perquè també l’ha superat el Vilafranca B amb 20.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023