Victòria per 6-3 contra l’Andorra i tercer lloc per celebrar la Festa Major

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou supera en els últims minuts a l’equip andorrà, que ha donat més guerra que la que indica el marcador final

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest diumenge la seva setena victòria i la sisena setmana seguida sense perdre a Primera Catalana en superar per 6-3 a l’Andorra HC en partit de la 10a jornada del grup B, que ha estat rodona pel nostre equip, ja que el tres principals rivals han punxat a casa: el Reus Deportiu ha empatat contra el Bell-lloc, el SD Espanyol també ho ha fet contra el Montbui i el Barça ha perdut contra el Lleida Llista. Amb aquest tres punts, el Congrés ja en suma 22 i és tercer en solitari amb 22, a tres del Reus, que segueix líder, i a un del SD Espanyol, segon.

El partit, que ha format part del programa oficial de la Festa Major de la Sagrera i ha comptat amb un trofeu en joc donat per la Comissió de Festes del barri, ha estat molt més igualat del que indica el marcador final, ja que el Congrés no ha pogut escapar-se fins els últims quatre minuts.

Malgrat que el Congrés s’ha avançat en el marcador al minut 12 de la primera part, l’Andorra ha empatat a quatre del descans i amb 1-1 i força igualtat els dos equips s’han retirat al vestidor. A la represa, el Congrés ha semblat que feia forat amb dos gols dels germans Albert i Marc Aubets que han col·locat el 3-1 al marcador encara amb 19 minuts per jugar, però l’Andorra ha tornat a entrar al partit quan ha fet el 3-2 a sis minuts del final.

Ha estat llavors quan l’equip dirigit per Dani Setién ha decidit el partit, ja que entre els minuts 46 i 47 han arribat tres gols seguits de Pau Aparicio, Albert Aubets i Marc Aubets que han fet pujar el 6-2 al marcador. L’Andorra, però, encara ha tingut temps de fer el 6-3 a un minut del final.

A la propera jornada, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà dissabte 24 a les 21.00 hores la pista del Lleida Llista, desè classificat amb 11 punts.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 6 (1 i 5): Àlex Mañé, Marc Aubets (2), Jordi Arboix, Martí Ferrer, Pau Aparicio (1), Albert Aubets (3), Marc Escribà i David Salelles
Andorra HC, 3 (1 i 2): Jordi Gallart, Nil Castellví, Marc Martín (1), Alexandre Garcia, Marc Romaguera (2), Alexandre Soldevila, Oriol Estrany, Jan Roca i Martí Tarrés

Gols: 1-0, Albert Aubets, 12’; 1-1, Romaguera, 21’ (descans); 2-1, Albert Aubets, 28’; 3-1, Marc Aubets, 32’; 3-2, Martín, 44’; 4-2, Aparicio, 46’; 5-2, Albert Aubets, 46’; 6-2, Marc Aubets (p), 47’; 6-3, Romaguera, 49’

Àrbitre: Tània Pardo. Targeta blava al tècnic visitant Roger Corral per protestar

Fotos partit

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023