El partit CP Congrés-Andorra, amb tres punts en joc i un trofeu de la Festa Major de la Sagrera

El nostre primer equip rep aquest diumenge al conjunt andorrà a la Pista Coberta Cristina Clota (13.00 h)

El partit de la 10a jornada del grup B de Primera Catalana que a partir de les 13.00 hores d’aquest diumenge jugaran els equips sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou i l’Andorra HC a la Pista Coberta Cristina Clota tindrà, al marge dels tres punts en joc, un trofeu especial donat per la comissió de festes de la Sagrera amb motiu de la Festa Major del barri.

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que després de la seva derrota contra el Barça a la 4a jornada en porta cinc de seguides sense conèixer la derrota (quatre victòries i un empat a la pista del SD Espanyol), rebrà un equip que, malgrat que ocupa l’onzena posició amb 11 punts, ha donat guerra a tots els equips de la zona alta de la classificació amb els que s’ha enfrontat.

Després de nou jornades, el CP Congrés és quart del grup B empatat a 19 punts amb el FC Barcelona, tercer.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023