Solvent victòria del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a Sant Cugat (1-4) que el deixa quart amb els mateixos punts que el Barça, tercer

Amb aquest triomf, l’equip dirigit per Dani Setién ha encadenat la cinquena jornada seguida sense perdre

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha obtingut aquest diumenge una solvent victòria per 1-4 a la pista del PHC Sant Cugat en partit de la 9a jornada de la lliga de Primera Catalana, que el col·loca en la quarta posició del grup B empatat a 19 punts amb el Barça, que és tercer, a cinc del líder, el Reus Deportiu, i a tres del segon classificat, el SD Espanyol.

El partit s’ha posat de cara des del primer moment, quan Albert Aubets ha marcat el 0-1 al minut 2, i cinc després el mateix jugador ha fet el 0-2 en un ràpid contracop marca de la casa. Una gran defensa i la bona actuació d’Àlex Mañé sota els pals han fet que el Congrés no patís en excés i disposés de moltes ocasions al contraatac, en un dels quals ha arribat el 0-3 de Martí Ferrer a dos minuts del descans.

Als sis minuts de la segona part Albert Aubets ha fet el 0-4 en una altra ràpida jugada i el Congrés encara podia haver marcat més gols, però l’encert del porter local ho ha evitat i el Sant Cugat, després que Àlex Mañé hagi aturat el rebuig d’una directa que Àlex de los Santos ha enviat fora, ha pogut marcar el gol de l’honor a 12 minuts del final.

Amb aquesta victòria, l’equip dirigit per Dani Setién ha encadenat la cinquena jornada sense perdre. A la propera jornada, el CP Congrés rebrà a casa a l’Andorra, onzè classificat a vuit punts.

PHC Sant Cugat, 1 (0 i 1): Guillem Rué, Adrià Pinto, Miquel Soler, Àlex de los Santos, Marc Just, Aleix Diaz, Jordi Morales, Roger Portus (1), Lluís Estrada i Antonio Tribaldos.

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (3 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets, Martí Ferrer (1), Albert Aubets (3), Pau Aparicio, Jordi Arboix, Marc Escribà i

Gols: 0-1, Albert Aubets, 2’; 0-2, Albert Aubets, 7’; 0-3, Ferrer, 23’ (descans); 0-4, Albert Aubets, 31’; 1-4, Portus, 38’

Àrbitre: Jordi Reverter