El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou busca mantenir aquest diumenge la seva ratxa a Sant Cugat

Una victòria a la pista vallesana (12.30h) situaria a l’equip groc i negre en zona de promoció d’ascens a Nacional Catalana

Després de tres victòries i un empat, el primer equip del Congrés-La Sagrera Es Mou buscarà un nou triomf aquest diumenge a la pista del PHC Sant Cugat (12.30 h) que li permeti mantenir la bona ratxa al grup B de Primera Catalana.

Guanyant a Sant Cugat, un equip de la zona baixa de la classificació, el CP Congrés, que abans de començar la jornada era sisè empatat a punts amb el Barça i l’Igualada, pujarà segur fins a la quarta perquè el Sitges i el mateix equip igualadí van perdre els seus partits de dissabte i podria escalar fins la tercera si el Barça no ho fa a Andorra.

A Primera Catalana només el primer classificat del grup, que ara mateix és el Reus Deportiu, puja directament a Nacional Catalana, mentre que del segon al quart han de jugar una fase d’ascens.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023