Còmoda victòria del CP Congrés-La Sagrera Es Mou sobre l’HC Montbui (5-0)

L’equip groc-i-negre guanya el seu cinquè partit al grup B de Primera Catalana i empata en la quarta plaça amb el Barça i l’Igualada a cinc punts del líder, el Reus Deportiu

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest diumenge la seva cinquena victòria al grup B de la lliga de Primera Catalana al guanyar per 5-0 a l’HC Montbui en un partit de clara superioritat de l’equip dirigit per Dani Setién que, malgrat tot, no s’ha materialitzat fins a la segona part.

Un gol de Jordi Arboix al minut 2 ha fet pensar en una victòria còmoda per al Congrés contra un Montbui que arribava a la Pista Coberta Cristina Clota amb un únic punt al seu caseller i sense haver guanyat cap partit, però el porter rival ha estat molt encertat i ha evitat que en caigués cap més a la seva porteria durant la primera part.

No ha estat fins la segona que el Congrés ha vist definitivament porta quan Marc Abets i Martí Ferrer han fet el 2-0 i el 3-0 als minuts 2 i 3. En ple domini local, Marc Escribà ha marcat el 4-0 al minutb13 i Jordi Arboix el 5-0, de penal, quan en mancaven 7’52” pel final en una jugada en la que el capità visitant, Néstor Ramírez, ha vist la targeta blava.

29 segons després el mateix Arboix podia haver anotat el sisè en una directa per la desena falta del Montbui, però Roger Madrid li ha endevinat la intenció i en el següent minut ha estat Àlex Mañé qui n’hi ha aturat una a Isaac Mateo per la desena del Congrés.

Am el partit sentenciat, Dani Setién ha donat entrada a David Salelles, heroi del partit contra el SD Espanyol a l’aturar un penal a un minut del final, que ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero.

Després d’aquesta victòria, el Congrés suma 16 punts, els mateixos que el Barça i l’Igualada, amb els que comparteix la quarta plaça a cinc del líder, el Reus Deportiu. A la propera jornada el Congrés visitarà diumenge dia 11 pe matí la pista del PHC Sant Cugat, dotzè classificat amb 8 punts.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 5 (1 i 4): Àlex Mañé, Albert Aubets, Jordi Arboix (2), Marc Aubets (1), Pau Aparicio, Martí Ferrer (1), Marc Escribà (1), Roger Ventura, Arnau Layunta i David Salelles

HC Montbui, 0 (0 i 0): Roger Madrid, Roger Torra, Isaac Mateo, Néstor Ramírez, Carlos Morales, Francesc Sabater, Marc Bacardit, Adrià Torras, Arnau Segura i Joel Sebastián

Gols: 1-0, Arboix, 2’ (descans); 2-0, Marc Aubets, 28’; 3-0, Ferrer, 29’; 4-0, Escribà, 38’; 5-0, Arboix, 43’

Àrbitre: Carlos Lacambra. Targeta blava a Ramírez

EL SEGONA CATALANA, LÍDER EN SOLITARI

El sènior de Segona Catalana també ha guanyat amb solvència (7-2) el seu partit del grup C contra el Jesús, Maria i Josep en un partit que sempre ha tingut controlat i s’ha col·locat lídel del grup C en solitari aprofitant que el Vilafranca B, amb el que estava igualat a 13 punts, ha cedit un empat a casa contra el Sant Just A.

El cap de setmana del pont ha estat molt productiu per als equips del CP Congrés, que han guanyat vuit partits, n’han empatat un i només n’han perdut dos. Aquests són tots els resultats:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023