Bon empat del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la pista del SD Espanyol amb un gran ambient a les graderies (2-2)

El Pavelló Francisco Calvo va registrar una gran entrada en un partit molt igualat que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha arrencat aquest diumenge un empat a dos en la seva visita al Pavelló Francisco Calvo per enfrontar-se al SD Espanyol en la setena jornada del grup B de Primera Catalana que el deixa sisè en la classificació empatat amb el Barça Lassa, cinquè, a cinc punts del Reus Deportiu, que és el nou líder després de golejar a l’Igualada.

El partit, que ha estat presenciat en directe per uns 300 espectadors a les graderies -moltes d’elles del nostre club- amb un gran ambient d’hoquei, ha estat molt igualat i tant l’Espanyol com el Congrés han tingut ocasions per guanyar-lo. 

A la primera part, tots dos equips han jugat amb moltes precaucions defensives i han creat poques jugades de perill, però a cinc segons del descans Pablo Ricart ha aprofitat una pèrdua de bola de Pau Aparicio en el seu racó per marcar l’1-0 amb el que s’ha arribat al final de la primera part.

A la segona, el Congrés s’ha tret el son de les orelles, ha jugat millor i fruit d’això ha arribat l’empat de Martí Ferrer al minut cinc. Sis minuts després Albert Aubets ha vist una rigorosa targeta blava, però Àlex Mañé ha aturat la falta directa en contra, l’equip ha aguantat en inferioritat i en el 38 Marc Escribà, en una bona jugada personal en la que s’ha plantat sol davant del porter espanyolista, ha avançat a l’equip dirigit per Dani Setién (1-2).

A 10 minuts de l’acabament el SD Espanyol ha fet el 2-2 per mitjà de López i el partit s’ha tornat a igualar en la seva recta final, en la que tots dos equips podien haver marcat. L’ocasió més clara l’ha tingut l’equip blanc-i-blau quan a 1’22” del final David Salelles, que ha entrat des de la banqueta, ha aturat un altre rigorós penal en contra i s’ha convertit en l’heroi de l’equip.

En aquest ENLLAÇ DE BETEVÉ podeu veure el reportatge del partit.

FITXA TÈCNICA

SD Espanyol, 2 (1 i 1): Héctor Álava, Oriol Valera, Eloy Gaspar, Bernat Tobias, Pablo Ricart (1), José López (1), Jorge Rivero, Gerard Pujades, Marc Rojo i Quique Iranzo

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (0 i 2): Àlex Mañé, Mar Aubets, Jordi Arboix, Albert Aubets, Pau Aparicio, Martí Ferrer (1), Marc Escribà (1), Pol Perpinyà i David Salelles

Gols: 1-0, Ricart, 25’ (descans); 1-1, Ferrer, 30’; 1-2, Escribà, 38’; 2-2, López, 40’

Àrbitre: Ramon Grases. Targeta blava a Albert Aubets

BONA JORNADA EN GENERAL DELS NOSTRES EQUIPS

El cap de setmana ha estat bo pels nostres equips, que han guanyat 10 partits i n’han empatat 2 dels 18 que s’han pogut jugar. Entre ells destaca el del 2a Catalana, que dissabte va empatar a Sant Just (5-5) i segueix colíder del grup C empatat amb el Vilafranca.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023