Aquest diumenge 28, tots al Pavelló Francisco Calvo a animar al nostre Primera Catalana contra el SD Espanyol

El partit, corresponenta a la 7a jornada, es jugarà a les 18.30 hores

Aquest proper diumenge, 28 d’octubre, el nostre equip sènior de Primera Catalana jugarà un partit molt important contra el SD Espanyol a les 18.30 h al Pavelló Francisco Calvo, al davant del camp de futbol del Sant Andreu, on l’equip blanc-i-blau juga els seus partits com a local.

L’Espanyol és un equip dissenat per pujar a Nacional Catalana, categoria a la que el CP Congrés aspira a retornar després del descens de la temporada anterior. I guanyar aquest partit al costat d’on s’està construit el nou pavelló del Camp del Ferro, futura seu del nostre club, seria un pas molt important.

Per aquest motiu des del nostre club volem fer una crida a la nostra afició perquè ompli de groc les graderies del Pavelló Francisco Calvo. Us necessitem. No hi falteu. 1,2,3…Congrés!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023