Victòria del CP Congrés-La Sagrera Es Mou en el primer derbi barceloní abans de visitar a l’Espanyol

L’equip de Dani Setién guanya per 7-2 a un combatiu Martinenc i és quart empatat amb el Barça, el Santa Perpètua i el Sitges

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest diumenge la seva quarta victòria al grup B de Primera Catalana al superar per 7-2 al FC Martinenc en un interessant derbi barceloní en el que l’equip del Guinardó ha donat molta més guerra de la que reflecteix el resultat final.

Malgrat que el Congrés s’ha avançat dues vegades en el marcador en els cinc primers minuts, el Martinenc ha sabut respondre i ha empatat el partit a manca de nou pel descans. Però un gol del juvenil Pol Perpinyà i un altre de Pau Aparicio en els últims minuts de la primera part han fet que l’equip dirigit per Dani Setién marxés al vestidor amb una clara avantatge.

Albert Aubets ha fet el 5-2 al minut 34, però el Martinenc no s’ha entregat i ha fet lluir en diverses ocasions a Àlex Mañé. No ha estat fins que Pau Aparicio ha marcat el 6-2 a vuit minuts del final que el Congrés no ha sentenciat el partit, moment en el que Dani Setién ha donat entrada a David Salelles sota els pals en substitució d’Àlex Mañé. Jordi Arboix, per últim, ha fet el definitiu 7-2 de penal a tres minuts del final.

Després de sis jornades, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou suma 12 punts i comparteix la quarta plaça amb el Barça, el Sitges i el Santa Perpètua. La propera jornada el nostre equip viurà un segon derbi barceloní, en aquest cas contra el SD Espanyol, segon del grup per darrere l’Igualada (16) empatat amb el Reus Deportiu (15), diumenge dia 27 a les 18.30 hores al Pavelló Francisco Calvo, seu aquesta temporada de l’equip blanc-i-blau.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 7 (4 i 3): Àlex Mañé, Marc Aubets, Jordi Arboix (2), Martí Ferrer, Albert Aubets (2), Pau Aparicio (2), Marc Escribà, Pol Perpinyà (1) i David Salelles
FC Martinenc, 2 (2 i 0): Xavier Escolà, Daniel García (1), Carlos Bricio, Marc Pere Bea, Francesc Daura, Jon Zulueta (1), Miquel Sánchez, Eric Nolla i David Ros

Gols: 1-0, A. Aubets, 2’; 1-1, Garcia, 3’; 2-1, Arboix, 5’; 2-2, Zulueta, 16’; 3-2, Perpinyà, 23’; 4-2, Aparicio, 24’ (descanso); 5-2, A. Aubets, 34’; 6-2, Aparicio, 42’; 7-2, Arboix, 47’

Àrbitre: Eduard Capdevila.

EL SEGONA CATALANA TAMBÉ GUANYA

Dissabte per la tarda l’equip sènior de Segona Catalana també va guanyar per un clar 4-0 al Montbui amb una gran aportació de reforços júniors i juvenils, victòria que el col·loca líder, amb quatre victòries i una derrota, empatat amb el Vilafranca B i el Cornellà.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023