Agònica victòria del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la pista del Monjos

Dos gols en els últims 20 segons li donen un patit triomf per 1-3 a l’equip dirigit per Dani Setién

Després de dues derrotes consecutives, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou es va retrobar dissabte amb la victòria a la cinquena jornada del grup B de Primera Catalana, en la que va guanyar a la pista del CP Monjos (1-3) gràcies a dos gols en els últims 20 segons.

En un dia amb poca inspiració en atac, el Congrés va certificar la seva tercera victòria a la recta final del partit, quan Pau Aparicio va desviar una bola davant del porter del Monjos a 20 segons del final que desfeia l’empat a un que hi havia al marcador i a manca de només tres Martí Ferrer feia l’1-3 a porteria buida quan l’equip local jugava amb un home més per a intentar empatar.

Fins llavors el Congrés no havia tingut gaire encert en atac, ja que Pol Perpinyà no havia pogut transformar la directa que havia tingut al seu favor al 14 de la segona part per 10 faltes del Monjos  i només Jordi Arboix havia aconseguir marcar de penal a sis minuts del final per igualar el gol que l’equip penedesenc havia marcat al 19 de la primera part i que havia significat l’1-0 amb el que s’havia arribat al descans.

Després d’aquesta victòria, el Congrés és ara sisè amb 9 punts, a tres dels dos líders, el Barça i el SD Espanyol, que ha patit una sorprenent derrota a casa contra el Santa Perpètua (3-6).

La propera jornada del Congrés rebrà, diumenge dia 21 a les 12.30 hores, al FC Martinenc, que encara no coneix la victòria.

Fitxa tècnica

CP Monjos, 1 (1 i 0): Roger Nogué, Isaart Pascual (1), Ot Romagosa, Pau Quintana, David Sancho, Pol Freixedes, Francisco José Soto, Adrià López, Gerard Rojo i Pau Romagosa
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (0 i 3): Àlex Mañé, Marc Aubets, Marc Escribà, Jordi Arboix (1), Albert Aubets, Martí Ferrer (1), Pol Perpinyà, Pau Aparicio (1) i David Salelles

Gols: 1-0, Pascual, 19’ (descans); 1-1, Arboix, 44’; 1-2, Aparicio, 50’; 1-3, Ferrer, 50’

Àrbitre: Sergio Rubio

VICTÒRIA DEL SEGONA CATALANA AL MARTINENC (4-5)

El segon equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou també va guanyar aquesta jornada a la pista del Martinenc (4-5) i després de cinc jornades en les que ha jugar quatre partits està empatat a 9 punts amb altres quatre equips a un del líder, el Sant Just A.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023