Guanyar al Monjos després de dues derrotes, objetiu del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

L’equip de Primera Catalana vol recuperar aquest dissabte el camí de la victòria a la pista penedesenca (19.55 h)

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà aquest dissabte la pista del CP Monjos (19.55 h) en partit de la 5a jornada del grup B de Primera Catalana a la recerca de la victòria que no ha trobar en els últims dos partits contra el Santa Perpètua i el FC Barcelona Lassa.

L’equip dirigit per Dani Setién buscarà la victòria contra un rival que després de guanyar al Santa Perpètua a la jornada inicial no ho ha tornat a fer i ha perdut a les pistes del Lleida Llista (5-3) i el Bell-lloc (2-1) i a casa contra el Barça Lassa (1-5), el botxí del Congrés la passada jornada (6-4).

Després de quatre jornades i els resultats dels partits ja avançats de la 5a jornada, el CP Congrés ocupa la desena posició empatat a 6 punts amb el Santa Perpètua.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023