Derrota del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la pista del Barça Lassa (6-4)

Tres targetes blaves consecutives condenen al nostre equip a jugar sis minuts en inferioritat

El bon treball de l’equip no ha estat suficient per treure alguna cosa positiva de les Llars Mundet, on el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut aquest diumenge per 6-4 el partit de la 4a jornada del grup B de la lliga de Primera Catalana que ha jugat contra el FC Barcelona Lassa.

En un partit intens i exigent, l’equip ha treballat fins al final però s’ha vist penalitzat per les tres targetes blaves que ha vist a la segona part i per les que ha hagut de jugar 6 minuts en inferioritat contra un jove Barça que comptava diversos jugadors internacionals com Alex Joseph, campió d’Europa sub 20 amb la selecció espanyola.

A la primera part, el Congrés ha anat sempre a remolc en el marcador i després d’anar perdent per 3-1 ha arribat al descans amb empat (4-4) amb gols de Jordi Arboix, Marc i Albert Aubets i Pau Aparicio. A la represa, però, el Barça s’ha avançat amb un gol al minut 4 i com sol passar sempre contra els equips blaugrana l’àrbitre ha acabat ajudat al mostrar tres targetes blaves consecutives a Marc Aubets, Pau Aparicio i Jordi Arboix que l’han deixat en inferioritat durant sis minuts.

A la tercera blava, a més, Aleix Ordóñez ha convertit la corresponent falta directa que ha significat el 6-4. Encara quedaven 15 minuts, però el partit ja havia canviat de signe i, malgrat que l’habitual llei de la compensació li ha comportat un penal a favor al Congrés, Marc Hernández li ha aturat a Marc Aubets i el marcador ja no s’ha mogut.

Després de quatre jornades, el Congrés és vuitè amb 6 punts, a 6 del SD Espanyol, que és líder amb un ple de quatre victòries. La propera jornada el CP Congrés tornarà a jugar fora a la pista del CP Monjos.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona Lassa, 6 (4 i 2): Marc Hernández, Aleix Joseph, Jordi Trepat, Jordi Badia, Sergi García, Aleix Ordóñez, Jordi Grygoriy, Martí Gabarró i Arnau López

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (4 i 0): Àlex Mañé, Albert Aubets, Jordi Arboix, Marc Aubets, Pau Aparicio, Martí Ferrer, Marc Escribà, Ignasi Brugada i David Salelles

Gols: 1-0, Gabarró, 2′; 1-1, Arboix, 4′; 2-1, Joseph, 4′; 3-1, Badia, 5′; 3-2, M. Aubets, 7′; 3-3, A. Aubets, 12′; 4-3, Trepat, 14′; 4-4, Aparicio, 19′ (descans); 5-4, Badia, 29′; 6-4, Ordóñez, 35′

Àrbitre: Josep Gómez.Targetes blaves a Marc Aubets, Pau Aparicio i Jordi Arboix

RESULTATS DE LA JORNADA

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023