El CP Congrés-La Sagrera Es Mou rep aquest diumenge a casa al Santa Perpètua (12.30 h)

L’equip dirigit per Dani Setién, que ha guanyat els dos primers partits del grup B de Primera Catalana, busca la seva tercera victòria consecutiva

Després de guanyar els seus dos primers partits al grup B de Primera Catalana, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou afronta aquest diumenge a casa (12.30 h) la tercera jornada contra el CH Santa Perpètua, que encara no coneix la victòria.

Malgrat haver perdut els dos primers partits, el Santa Perpètua ha va fer per la mínima, a la pista del Monjos (3-2) i a casa contra el Barça Lassa C (2-3) i no serà un rival fàcil, com cap de la nova categoria a la que l’equip dirigit per Dani Setién s’està adaptant.

En cas de victòria, el CP Congrés s’asseguraria com a mínim la segona plaça del grup, ja que l’Igualada, que era el líder també amb dues victòries, va empatar dissabte en la seva visita a Andorra, mentre que el SD Espanyol, l’altre equip que també havia guanyat els dos primers partits, rep aquest diumenge per la tarda al Vila-seca (18.30 h) al pavelló Francisco Calvo de La Sagrera, on aquesta temporada juga els seus partits.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023