Segona victòria consecutiva del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la complicada pista del Sitges (3-4)

El nostre equip comparteix la primera posició amb l’Igualada i el SD Espanyol, que també han guanyat els dos partits

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest cap de setmana una important victòria a la pista del CPS Sitges (3-4) a la segona jornada del grup B de Primera Catalana que li ha permès convertir-se en un dels tres equips, juntament amb l’Igualada i el SD Espanyol, que ha guanyat els dos partits que ha jugat.

L’equip dirigit per Dani Setién va jugar un partit molt complet contra un bon rival, que a la primera jornada havia sorprès al Barça a les Llars Mundet (2-3) i somiava amb sumar una segona victòria. El partit es va posar de cara ben aviat, quan als tres minuts de joc Jordi Arboix va batre al porter local, però a l’últim sospir de la primera part Sergio Pérez va fer l’1-1 i es va arribar al descans amb empat.

El marcador no es va tornar a moure fins al minut la segona part, quan Jordi Arboix va marcar l’1-2 i a 9 minuts del final Martí Ferrer va augmentar l’avantatge (1-3). Un minut després, però, el Sitges va fer el 2-3 de penal per mitjà de Sergio Pérez i va tornar a entrar al partit. L’alegria local va durar poc perquè Sergi Sabater va veure una blava a 7’41” del final i, malgrat que Jordi Arboix va fallar la directa, el mateix jugador va marcar el 2-4 en superioritat uns segons després.

Semblava que aquesta vegada no tocaria patir, però Marc Aubets va veure una blava a 4’22” del final i Sergio Pérez va convertir la directa i el Sitges es va tornar a acostar al marcador. El Congrés també va tenir una directa a favor uns segons després per la desena falta local, però Martí Ferrer la va fallar i el partit va entrar en una fase d’emoció i incertesa fins al final, encara que el marcador ja no es va moure i el Congrés es va endur tres punts molt importants d’una pista difícil com la de Pins Verds.

FITXA TÈCNICA

CPS Sitges New Ricky’s, 3 (1 i 2): Àlex Aguilar, Àlex Raventós, Sergio Pérez (3), Gerard Camarasa, Issac Martínez, Roger Vidal, Rubén Gómez, Ferran Ortoll, Sergi Sabater i Jordi Guardia (ps).

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (1 i 3): Àlex Mañé, Marc Aubets, Jordi Arboix (3), Martí Ferrer (1), Albert Aubets, Pau Aparicio, Marc Escribà, Pol Perpinyà i David Salelles (ps).

Gols: 0-1, Arboix, 3’; 1-1, Pérez, 24’ (descans); 1-2, Arboix, 27’; 1-3, Ferrer, 41’; 2-3, Pérez (p), 42’; 2-4, Arboix, 43’; 3-4, Pérez, 46’

Àrbitre: Albert Barba. Targetes blaves a Sergi Sabater i Marc Aubets

EL SEGONA CATALANA TAMBÉ GUANYA

Com el primer, el segon equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou també va guanyar el segon partit consecutiu a la pista del Cornellà (3-7) i comparteix el primer lloc del grup C amb el Vilafranca B, que també té dues victòries.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023