El CPS Sitges posarà aquest dissabte a prova al CP Congrés-La Sagrera Es Mou (17.30 h)

L’equip suburenc, amb passat d’OK Lliga, va arrencar amb força a la primera jornada de Primera Catalana amb una prestigiosa victòria contra el Barça (3-4)

Després de debutar amb una patida victòria contra el Vila-seca (3-2), el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà aquest dissabte (17.30 h) el seu primer partit com a visitant a la segona jornada del grup B de la Lliga de Primera Catalana i ho farà a la pista d’un dels equips que va donar la primera gran sorpresa de la temporada, el Club Patí Subur Sitges. 

Malgrat tractar-se d’un equip que s’estrenava a la categoria, el Sitges va ser capaç de guanyar per 3-4 en la seva visita al Barça Lassa C a les Llars Mundet, un resultat que el va omplir de moral de cara a rebre al Congrés aquest dissabte al Pavelló Pins Verds.

Dirigit per Carles Busquet, la plantilla del Sitges, un club que va arribar a jugar a l’OK Lliga la temporada 2008-09, está formada per Àlex Aguilar, Àlex Raventós, Sergio Pérez, Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Rubén Gómez, Aitor Fonollosa, Ferran Ortoll, Àlex Ortega i Jordi Guàrdia.

El Segona Catalana, per la seva banda, també juga aquest dissabte el seu primer partit a fora a la pista del Cornellà (16.00h) després de guanyar a la primera jornada a casa a la UE Horta per 8-5.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023