Debut amb victòria patida del CP Congrés-La Sagrera Es Mou a Primera Catalana

Del 3-0 en els 9 primers minuts s’ha passat al 3-2 final contra el Vila-seca

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha debutat aquest diumenge amb una treballada victòria per 3-2 sobre el CH Vila-seca a la jornada inaugural del grup B de Primera Catalana.

Malgrat debutar contra un equip filial que estrenava categoria després de pujar la passada temporada, el partit no ha estat fàcil, com es preveia. Tot i que al minut 9 el Congrés ja guanyava per 3-0, el Vila-seca ha despertat i ha acabat fregant l’empat a la recta final.

Jordi Arboix, al minut 5, ha marcat l’1-0 en una jugada personal que ha iniciat ell mateix robant una bola a la seva àrea i, després d’un rapidíssim contraatac ha culminat amb un xut ras que ha batut el porter visitant. Quatre minuts després ha estat Albert Aubets el que, en una altra jugada personal, ha clavat una arrossegada a la xarxa per fer pujar el 2-0. I al minut 9 Jordi Arboix ha fet el 3-0 al desviar a boca de gol un tir de Martí Ferrer.

Tot semblava de color de rosa per a obtenir la primera victòria del curs, però al Congrés, malgrat seguir dominant, se li ha acabat l’encert en atac i el Vila-seca ha anat millorant a mesura que passaven els minuts. Pau García, a la sortida d’una falta, ha marcat el 3-1 a 9 minut del descans, resultat amb el que ha acabat la primera part.

A la segona el Congrés ha seguit creant ocasions, però s’ha estrellat contra un gran Gerard Montes, que ha donat vida al Vila-seca amb les seves bones intervencions. A 7 minuts del final Pau García ha marcat un golàs en una jugada personal que ha significat el 3-2 i el partit ha entrat en una nova dinàmica, amb un Vila-seca crescut i un Congrés al que li han entrat dubtes i ha patit per evitar que el seu rival empatés.  

Fitxa tècnica

CP Congrés La Sagrera Es Mou, 3 (3 i 0): Alex Mañé, Marc Aubets, Jordi Arboix (2), Martí Ferrer, Albert Aubets (1) -equip inicial-; Pau Aparicio, Ignasi Brugada, Marc Escribà, Àlex Martínez i  David Salelles (ps)

CH Vila-seca, 2 (1 i 1): Gerard Montes, Antonio Ruano, Aleix Català, Jordi Morales, Pau García (2) -equip inicial- Oscar Ortega, Marcel Castellnou, Pau Ragnoni, David Millán i Èric Soriano (ps)

Gols: 1-0, Jordi Arboix, 5’; 2-0, Albert Aubets, 19’; 3-0, Jordi Arboix, 9’; 3-1, Pau García, 19’ (descans); 3-2, Pau García, 43’

Àrbitre: Pere Ramos

VICTÒRIA DEL SEGONA CATALANA

Dissabte també va debutar a casa el Segona Catalana, que es va imposar per 8-5 a la UE Horta en un partit que va decidir a la segona part amb una gran actuació del júnior Pol Perpinyà, autor de sis dels vuit gols de l’equip.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023