El CP Congrés-La Sagrera Es Mou debuta aquest diumenge a Primera Catalana contra el Vila-seca (12.30h)

Malgrat que l’equip no amaga que té com a objectiu tornar a pujar a Nacional Catalana, el grup B és molt fort i només el primer classificat obtindrà l’ascens directe

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que aquesta temporada jugarà al grup B de Primera Catalana després de baixar de Nacional Catalana el curs anterior, debutarà aquest diumenge a casa (12.30h) contra el filial del CH Vila-seca, un equip recent ascendit a la categoria.

Amb la novetat de Dani Setién a la banqueta, el fitxatge del porter Àlex Mañé i el retorn de Martí Ferrer després de la seva estada a Colòmbia, el CP Congrés ha obtingut bons resultats durant la pretemporada i parteix com un dels candidats a tornar a pujar a Nacional Catalana.

Recuperar la categoria perduda, però, no serà gens fàcil, perquè només si acaba primer ho aconseguirà directament -del segon al cinquè hauran de jugar una fase d’ascens amb quatre equips més del grup A amb les altres dues places en joc- i al grup B hi ha equips molt potents com l’Igualada, que la passada temporada també va baixar de Nacional Catalana; el Reus Deportiu, que es va quedar molt a prop de l’ascens; el SD Espanyol, dissenyat per pujar; i altres filials d’equips d’OK Lliga com Barça C, el Vendrell o el Sant Cugat.

No hi falteu. L’equip necessita el vostre escalf!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023