Gran èxit del VII Trofeu la Diada on vam recordar al nostre estimat Manolo

La temporada 2018-2019 ja està en marxa!

Aquest passat cap de semana vam poder gaudir dels primers partits d’hoquei de la temporada de tots els nostres equips amb la participació de jugadors, entrenadors, delegats, famílies, i altres equips convidats.

Agraïm especialment als organitzadors i tots els voluntaris el seu esforç i entusiame per organitzar aquest esdeveniment, que ja ha arribat al VII Trofeu la Diada,i que cada any serveix de presentació dels nostres equips.

Aquest any però, a més dels partits, la presentació oficial de tots els equips i la foto de tots junts, el Trofeu ha estat dedicat al nostre estimat Manolo, que aquest estiu ens ha deixat.

Tots els 24 equips del club van lluir un llaç negre i es va fer un minut de silenci en tots els partit. El moment mes emotiu va arribar amb la presentació d’un video dedicat a ell i que vam veure tots plegats al mig de la pista Cristina Clota.

El nostre equip sènior de Primera Catalana va guanyar amb un bon joc per 8-2 en el darrer partit de pretemporada contra el Cassanenc.

Us deixem enllaç del video

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023