La temporada 2018-2019 ja comença i per iniciar-la amb força els dies 8 i 9 de setembre celebrarem el VII Trofeu la Diada, que cada any serveix de presentació dels nostres equips.

Aquest any, però, el Trofeu adoptarà un caire diferent, ja que el dedicarem al nostre estimat Manolo, que aquest estiu ens ha deixat. Per aquest motiu, els 24 equips del club lluiran un llaç negre a la samarreta de l’equipació i diumenge de 16.30 a 18.00 el recordarem durant l’acte de presentació dels equips.

El VII Trofeu la Diada arrencarà dissabte 8 de setembre a les 9.00 hores i acabarà diumenge dia 9 a les 20.00 h. El nostre equipsènior de 2a Catalana tancarà la jornada de dissabte contra el Sant Celoni (20.45 h) i el sènior de Primera Catalana jugarà diumenge a les 18.15 h contra el Cassanenc.

Benvinguts a la nova temporada!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn