Mor Manolo Garcia, el nostre conserge i delegat de pista

Un càncer fulminant se’l va endur als 50 anys i aquest divendres dia 10 a les 12.45 hores es farà el seu funeral al Tanatori de Sant Gervasi

Amb tot el dolor del nostre cor us informem que aquest passat dimecres per la nit va morir a Castellbisbal Manolo García, el nostre conserge i delegat de pista, a conseqüència d’un càncer fulminant que li havien diagnosticat recentment.

Claudio Manuel García Moya, el nostre estimat Manolo, ens va deixar als 50 anys rodejat de la seva família, que va tenir cura d’ell en les últimes setmanes, quan ja se sabia que la malaltia, que tenia molt avançada, era irreversible.

Els components de la seva altra família, la del Club Patí Congrés, el trobarem molt a faltar, perquè el Manolo era l’ànima del nostre club, la persona que més hores s’hi passava i la que des de la seva cadira arran de pista o des del seu despatx a l’entrada dels vestidors, ho controlava tot.

La cerimònia de comiat del Manolo serà aquest divendres a les 12.45 h al Tanatori de Sant Gervasi, on des d’aquest dijous a les 17.00 estarà oberta la sala de vetlla.

Descansa en pau, Manolo. T’estimem!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023