El porter Àlex Mañé jugarà la propera temporada al primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Té 36 anys, una àmplia experiència sota els pals i arriba procedent del CH Mataró de Primera Divisió espanyola

Àlex Mañé, porter procedent del CH Mataró, jugarà la propera temporada al primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Primera Catalana després d’arribar a un acord amb el nostre club. El veterà porter, de 36 anys, substituirà Àlex López, que va decidir retirar-se degut a una lesió de menisc.

El nou fitxatge del CP Congrés, que ja va jugar al nostre club com a juvenil i júnior i va arribar a fer-ho alguns partits amb el sènior, té una àmplia experiència sota els pals. Com a sènior va defensar les porteries del CH Mollet, el Cerdanyola CH i l’HP Tona, la majoria d’elles a Nacional Catalana, i les dues últimes ho ha fet a Primera Divisió espanyola amb el GEiEG i el Mataró.

Amb la seva incorporació, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou es garanteix un porter d’experiència per a la nova temporada amb l’objectiu de recuperar el més aviat possible el lloc que en la última va perdre a Nacional Catalana.

FOTO: Àlex Mañé, amb Marta Montoya, presidenta de la secció d’hoquei patins del CP Congrés-La Sagrera Es Mou; Dani Setién, entrenador del primer equip; i Xavi Perpinyà, directiu responsable de l’Àrea Esportiva

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023