El sopar de final de temporada del club, un gran èxit de participació!

Com cada any al final del curs esportiu, el passat divendres 15 de juny vam celebrar, amb un èxit total de participació, el sopar de cloenda de la temporada, que va servir per fer balanç i acomiadar als que ja no hi seran a la propera. L’estrella, sense ser-hi, va ser Manolo Garcia, el nostre conserge i delegat de pista, al que una malaltia el té de baixa, i pel que la presidenta Cristina Clota va tenir unes paraules especials d’ànim.

Moltes gràcies als que vau participar a l’organització, a la gran Família del CP Congrés per venir a gaudir del sopar amb un arròs boníssim fet per Ca la Rosa, a la gent del Districte de Sant Andreu i a les entitats del barri que van acompanyar-nos i a @lasagreraesmou!!! L’ any que ve hi tornarem! 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023