El Prebenjamí D del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, que aquesta temporada ha jugat la lliga Benjamí del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), va rebre el passat 14 de juny el premi ‘Semàfor dels Valors’ que li va ser atorgat per la suma de puntuacions de la resta d’equips contra els que va jugar. 

Cristian Cuadrado, jugador del Prebenjami D i en representació de tot l’ equip i del nostre club, va recollir el premi acompanyat de l’Arnau Lobo (entrenador), Victor Cruz (coordinador base), Maite Rodríguez (delegada), la presidenta del club (Cristina Clota) i la presidenta secció d’Hoquei (Marta Montoya). El ‘semàfor dels valors’ es un premi otorgat per l’ actitud i els valors positius demostrats durant tota la temporada 2017/18!!! 

Moltíssimes felicitats a tot l’ equip!!! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn