El Prebejamí D reb el premi ‘Semàfor dels Valors’ per part del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona

El Prebenjamí D del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, que aquesta temporada ha jugat la lliga Benjamí del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), va rebre el passat 14 de juny el premi ‘Semàfor dels Valors’ que li va ser atorgat per la suma de puntuacions de la resta d’equips contra els que va jugar. 

Cristian Cuadrado, jugador del Prebenjami D i en representació de tot l’ equip i del nostre club, va recollir el premi acompanyat de l’Arnau Lobo (entrenador), Victor Cruz (coordinador base), Maite Rodríguez (delegada), la presidenta del club (Cristina Clota) i la presidenta secció d’Hoquei (Marta Montoya). El ‘semàfor dels valors’ es un premi otorgat per l’ actitud i els valors positius demostrats durant tota la temporada 2017/18!!! 

Moltíssimes felicitats a tot l’ equip!!! 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023