Dani Setién serà el nou entrenador del primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El tècnic cerdanyolenc, que porta tres temporades al club, substituirà a August de Nòbregas

Dani Setién, fins aquesta temporada entrenador del segon i tercer equips sènior i el Júnior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, serà el nou tècnic del primer equip, que aquest proper curs militarà a Primera Catalana després del seu accidentat i inmerescut descens de Nacional Catalana. El nou tècnic del CP Congrés, cerdanyolenc de 40 anys, substituirà a la banqueta a August de Nòbregas, que deixarà l’equip després d’entrenar-lo les últimes quatre temporades.

Encara que en una etapa anterior ja havia dirigit al CP Congrés a Segona Catalana, Dani Setién afrontarà la seva quarta temporada consecutiva al club, al que va arribar el curs 2015-16 per a dirigir l’equip B de Segona Catalana, amb el que va pujar a Primera Catalana, en la que ha jugat les dues últimes campanyes.

Seta, com se’l coneix carinyosament, va ser entre d’altres jugador del Cerdanyola, Barberà, Ripollet, Sentmenat i Mollet, sempre a categories catalanes. Com a entrenador, té una àmplia experiència a les banquetes de Nacional, Primera i Segona Catalana, així com amb equips de base, des d’escola fins a Júnior, al Cerdanyola, Mollet i Ripollet. Els seus inicis com a tècnic, però, van ser entre els 17 i els 21 anys al Barberà, d’on guarda grans records com a entrenador de l’equip sènior femení.

FOTO: Dani Setién, entre Marta Montoya, presidenta de la secció d’hoquei del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, i Xavi Perpinyà, directiu responsable de l’Àrea d’Esports

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023