El Juvenil A es classifica per la Final a Quatre de la Copa Federació, que es jugarà dissabte dia 9 a l’Espluga de Francolí

El Benjamí A, culminant una gran temporada en la que ha estat subcampió de Barcelona i novè de Catalunya, guanya el prestigiós Torneig de l’Enxaneta

A la marea groga del CP Congrés-La Sagrera Es Mou se li ha tornat a girar feina. Després d’una emocionant eliminatòria a doble partit contra el CP Vilanova, el Juvenil A del nostre club es va classificar aquest passat cap de setmana per la Final a Quatre de la Copa Federació, que tindrà lloc dissabte dia 9 a l’Espluga de Francolí.

El partit d’anada, jugat dissabte a la nostra pista, va ser molt igualat i va acabar amb empat (2-2), però la tornada a Vilanova del dia següent va ser molt diferent i el Congrés va guanyar per 2-4 i va obtenir la classificació per la fase final. El rival a les semifinals de dissabte pel matí será el CP Vilafranca A, i en cas de victòria la final seria per la tarda contra el guanyador del Voltregà B-Vic B.

El que no va poder passar la seva eliminatòria de la Copa de la Lliga va ser el Sènior de Segona Catalana, que va perdre a Cornellà per 9-7 a partit únic i va quedar eliminat.

El Benjamí A, per la seva banda, es va proclamar campió de la seva categoria al 37è Torneig de l’Enxaneta de Vilafranca del Penedès, el més emblemàtic dels que se celebren a Catalunya en categories base. Al mateix escenari en el que unes setmanes abans havia estat segon al Campionat Territorial de Barcelona, el nostre equip va guanyar amb claredat els quatre partits que va jugar i es va proclamar campió culminant així una gran temporada en la que també ha estat novè de Catalunya.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023