El CP Congrés-La Sagrera Es Mou goleja a l’HP Tona (8-1) al primer partit pel 13è lloc de Nacional Catalana

Divendres dia 2 es jugarà el segon partit a Tona, que serà l’últim de la temporada en cas de victòria; en cas de derrota, es jugaria el tercer i definitiu a casa

Malgrat haver baixat a Primera Catalana, el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou segueix jugant el play-off per fixar la seva posició final a la Lliga de Nacional Catalana. Ja sense pressió, el darrer cap de setmana va disputar contra el Tona el primer partit de l’última eliminatòria pel 13è i el 14è lloc i el va golejar per 8-1.

Després d’una primera part igualada en la que dos gols al final del juvenil Àlex Martínez i de Jordi Arboix van donar-li l’avantatge al Congrés, a la segona l’equip dirigit per August de Nòbregas va dominar clarament a un bon equip que la temporada passada va lluitar per l’ascens a Primera Divisió espanyola fins l’última jornada i que aquesta ha estat una altra de les víctimes il·lustres del play-off.

Arboix, amb dos gols més -un de falta directa-, va completar un hat-trick i els altres els van aconseguir Marc Escriba (2), Pau Aparicio i Marc Aubets, també de directa.

Divendres 1 de juny es jugarà el segon partit a Tona. Si el Congrés guanya acabarà la lliga en la tretzena posició i si perd haurà de jugar-se un tercer partit la setmana següent a la pista coberta Cristina Clota.

Gols: 1-0, Àlex Martínez, 20’; 2-0, Arboix (descans); 3-0, Escribà, 35’; 4-0, Marc Aubets (fd), 36’; 5-0, Aparicio, 38’; 5-1, n.6, 42’; 6-1, Arboix (fd), 47’; 7-1, Escribà, 48’; 8-1, Arboix, 49’

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023