El Benjamí A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou acaba novè al Campionat de Catalunya a Bigues i Riells

El Benjamí A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va ocupar la novena posició final al Campionat de Catalunya que aquest darrer cap de setmana es va celebrar a Bigues i Riells, amb el que va tancar la temporada després d’haver estat subcampió al Campionat Territorial de Barcelona.

El ‘grup de la mort’ que li havia tocat per sorteig a la primera fase va quedar confirmat a la pista amb dues derrotes mínimes contra el Reus Deportiu (4-3) i el CP Vilanova A (2-1), que van deixar l’equip al tercer lloc i va haver de jugar per les posicions 9a a 12a.

Malgrat la decepció, el Congrés va golejar al Mollerussa B (7-2) en el primer creuament i en el darrer partit va superar per 4-0 al Vendrell A per acabar novè.

Un bon tancament de temporada per l’equip dirigit per Sergi Muñoz. Moltes felicitats!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023