El 15è Trofeu Barrufets omple de festa, hoquei patins i solidaritat el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

Prop de 80 nens i nenes de les escoles de set clubs van participar dissabte dia 19 de maig en el tradicional torneig

Un any més, i ja en van 15, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va organitzar el Trofeu Barrufets, un torneig per a escoles d’hoquei patins en el que hi van participar uns 80 nens i nenes de set clubs en un ambient de festa i solidaritat.

Aquesta vegada, a més dels jugadors i jugadores més petits del CP Congrés, els clubs convidats van ser el CH Caldes, la UE Horta, l’Hoquei Claret, el CH Barberà i el Cerdanyola CH, que van venir a les nostres instal·lacions a gaudir d’un matí festiu d’hoquei patins.

Els petits s’ho van passar d’allò més bé fent el que més els hi agrada, que és jugar a hoquei patins, van conèixer al Pare Barrufet, un personatge que no es va voler perdre ni un detall del Trofeu, i es van endur una pila de regals a casa. Tot en un ambient de festa i amb una vessant solidària, ja que una vegada més es van recollir aliments per a fer arribar a les persones necessitades del barri a través de l’Associació La Sagrera Es Mou.

Moltes gràcies a tots els que hi van participar i van ajudar a organitzar la festa.

1,2,3…Congrés! #lanostraforça

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023