El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya el play-off a l’Igualada i jugarà pel 13è lloc de Nacional Catalana

Després del 4-3 a casa, va tornar a derrotar l’equip igualadí a la pròrroga del segon partit (5-6) amb un gol d’Albert Aubets

Després de guanyar a l’Igualada HC per 5-6 a la pròrroga, el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que ja havia certificat el descens de categoria, jugarà finalment per la 13a i la 14a places de la Nacional Catalana d’hoquei patins. Al primer partit del play-off, disputat a casa, el Congrés ja havia guanyat per 4-3, per la qual cosa no serà necessari jugar el tercer.

Un gol d’Albert Aubets a 53 segons del final de la pròrroga li va donar la victòria al Congrés en un partit que guanyava per 3-5 a 6 minuts de la conclusió i que l’Igualada va aconseguir empatar. Malgrat que l’equip dirigit per August de Nòbregas es va avançar en el marcador per dues vegades amb dos gols d’Albert Aubets, la primera part va acabar amb 3-2 per l’Igualada. A la segona, tres gols de Marc Escribà, Pau Aparicio i Jordi Arboix van col·locar el 3-5, que finalment va igualar l’equip local per forçar el temps extra.

Al primer partit el Congrés s’havia imposat per 4-3 gràcies a David Salelles, que va aturar una directa amb el marcador a cero en un partit molt igualat que al descans dominava el nostre equip per 2-1. Jordi Arboix, Albert Aubets, per partida doble, i Marc Escribà van ser els autors dels gols dels Congrés.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023