La Diada de l’Amiga i l’Amic, un altre èxit del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El passat 23 d’abril, amb motiu de les Festes de Primavera del barri de la Sagrera, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou va portar a terme, amb força èxit i participació, la Diada de l’Amiga i l’Amic 

La jornada va consistir en un entrenament especial, diferent i divertit, en el que cada nen i nena va poder venir acompanyat d’un amic o amiga per tal de jugar amb ell, ensenyar-li a patinar o agafar per primer cop un estic i una pilota.

Molts nens i nenes, i fins i tot alguns grans, es van animar a posar-se els patins i a seguir les instruccions dels nostres entrenadors i monitors. Per acabar, tots junts van gaudir d’un berenar. L’èxit va ser tant gran, que alguns dels que van venir a provar ja s’han inscrit a la nostra Escola d’Iniciació.

Clicant aquest enllaç teniu totes les fotos: ENLLAÇ

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023