El nostre equip no va guanyar cap partit, però va lluitar amb els vuit millors equips de la categoria

L’Infantil A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha participat aquest passat cap de setmana al Campionat de Catalunya que s’ha celebrat a Cassà de la Selva, on finalment ha ocupat la vuitena posició.

El Congrés, que va quedar enquadrat al grup A, va perdre el primer partit per 2-8 contra l’Igualada A, que finalment es va proclamar campió, va cedir el segon contra el Caldes A per 1-2 i va empatar amb el Cerdanyola B (4-4). La diferència de gols el va condemnar a la quarta plaça del grup i a jugar el partit pel setè i el vuitè lloc, que va perdre contra el CP Calafell per 4-6.

L’equip dirigit per Víctor Cruz, que en aquest campionat va comptar amb l’ajut del coordinador Fèlix Ayorinde, va estar format per Arnau i Roger Ventura, Arnau Layunta, Biel Perpinyà, Pau Alcázar, Iñaki Cabezas, Pol Masdeu, Hugo Fernández i dos reforços de l’aleví A, Ferran Gimeno i Mikel Ordoñez.

Encara que no va poder aconseguir cap victòria, l’equip va lluitar a tots els partits i va viure l’experiència d’arribar als campionats de Catalunya, cosa que només poden dir vuit equips. Moltes felicitats a tot l’ equip!!! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn