L’Infantil A acaba vuitè al Campionat de Catalunya de Cassà de la Selva

El nostre equip no va guanyar cap partit, però va lluitar amb els vuit millors equips de la categoria

L’Infantil A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha participat aquest passat cap de setmana al Campionat de Catalunya que s’ha celebrat a Cassà de la Selva, on finalment ha ocupat la vuitena posició.

El Congrés, que va quedar enquadrat al grup A, va perdre el primer partit per 2-8 contra l’Igualada A, que finalment es va proclamar campió, va cedir el segon contra el Caldes A per 1-2 i va empatar amb el Cerdanyola B (4-4). La diferència de gols el va condemnar a la quarta plaça del grup i a jugar el partit pel setè i el vuitè lloc, que va perdre contra el CP Calafell per 4-6.

L’equip dirigit per Víctor Cruz, que en aquest campionat va comptar amb l’ajut del coordinador Fèlix Ayorinde, va estar format per Arnau i Roger Ventura, Arnau Layunta, Biel Perpinyà, Pau Alcázar, Iñaki Cabezas, Pol Masdeu, Hugo Fernández i dos reforços de l’aleví A, Ferran Gimeno i Mikel Ordoñez.

Encara que no va poder aconseguir cap victòria, l’equip va lluitar a tots els partits i va viure l’experiència d’arribar als campionats de Catalunya, cosa que només poden dir vuit equips. Moltes felicitats a tot l’ equip!!! 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023