Aquest dissabte, tots a Capellades a animar al Nacional Catalana!

El nostre primer equip es juga la permanència a la màxima categoria catalana (18.15 h)

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà aquest dissabte a Capellades (18.15 h) el partit més important de la temporada, en el que estarà en joc seguir viu en la lluita per la permanència a Nacional Catalana.

El Congrés, que diumenge passat va perdre el primer partit del play-off per la permanència i el descens a casa (2-4), necessita guanyar a la pista del Capellades per a forçar el tercer, que es jugaria diumenge dia 22 una altra vegada a la Pista Coberta Cristina Clota.

Per tal de donar suport a l’equip, al que el canvi de sistema de competició, una ratxa de lesions i dues derrotes en els partits clau van abocar a la inesperada situació actual després d’haver tingut a tocar jugar el play-off d’ascens, la marea groga tornarà a mobilitzar-se i un bon nombre d’aficionats i seguidors es desplaçarà a aquesta població de la comarca de l’Anoia.

Molta sort equip! Feu el que feu, tots estem amb vosaltres!

1,2,3… Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023