Aquest dissabte, tots a Capellades a animar al Nacional Catalana!

El nostre primer equip es juga la permanència a la màxima categoria catalana (18.15 h)

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà aquest dissabte a Capellades (18.15 h) el partit més important de la temporada, en el que estarà en joc seguir viu en la lluita per la permanència a Nacional Catalana.

El Congrés, que diumenge passat va perdre el primer partit del play-off per la permanència i el descens a casa (2-4), necessita guanyar a la pista del Capellades per a forçar el tercer, que es jugaria diumenge dia 22 una altra vegada a la Pista Coberta Cristina Clota.

Per tal de donar suport a l’equip, al que el canvi de sistema de competició, una ratxa de lesions i dues derrotes en els partits clau van abocar a la inesperada situació actual després d’haver tingut a tocar jugar el play-off d’ascens, la marea groga tornarà a mobilitzar-se i un bon nombre d’aficionats i seguidors es desplaçarà a aquesta població de la comarca de l’Anoia.

Molta sort equip! Feu el que feu, tots estem amb vosaltres!

1,2,3… Congrés