El CP Congrés-La Sagrera Es Mou comença a jugar-se la permanència aquest diumenge contra el Capellades (20.15 h)

El primer equip sènior es juga la temporada en un play-off al millor de tres partits, amb el primer i l’últim a casa si és necessari

Després d’haver tingut serioses opcions de jugar el play-off d’ascens, el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou lluitarà aquest diumenge a partir de les 20.15 hores per salvar la categoria contra el Capellades HC. Ho farà a casa en la primera ronda del play-off del descens, al millor de tres partits, al que es va veure abocat després de perdre l’eliminatòria de repesca contra l’Olot.

El nou sistema de competició de la Nacional Catalana, estrenat aquesta temporada, va ser molt cruel amb el Congrés, que havia tingut a tocar dels dits l’accés directe als quarts de final del play-off d’ascens en un partit que va perdre a l’últim minut contra el FC Barcelona i amb una dolorosa derrota contra l’Olot a casa va passar a haver de jugar el de descens.

Les lesions de veterans com Àlex López i Uri Morell i un mal partit contra l’Olot van passar factura, però com que els laments no valen per res l’equip ha passat pàgina i s’ha conjurat per guanyar al Capellades, un equip que la temporada passada va estar lluitant per pujar i que en la present ho fa per no baixar, fet que demostra la gran igualtat que hi ha en aquesta categoria.

El Congrés i el Capellades ja es van trobar al mateix grup a la primera fase de l’actual temporada i l’equip groc-i-negre va guanyar els dos partits, allà per 1-3 i a casa per 3-2. Repetir aquest precedent serà l’objectiu de l’equip en un play-off que es jugarà al millor de tres partits i en el que només valen les victòries. Aquest diumenge es jugarà el primer a casa, el proper cap de setmana el segon a Capellades i, si és necessari, el tercer també es jugaria a la Pista Coberta Cristina Clota.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023